Sumnja se da pripadaju FITNES TRENERU koji je nestao sa 16.000 EVRA pre 5 meseci!

Tražili ga od septembra Jovo Kecman, Foto: Nemanja Nikolić, Marina Lopičić

Policija je pronašla ostatke ljudskog tela za koje se sumnja da pripadaju Jovi Kecmanu (51), fitnes instruktoru koji je nestao 24. septembra 2020. u Malom Mokrom Lugu u Beogradu, a za koga se sumnja da je jedna od žrtava klana Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, saznaje Kurir.

Kako naš izvor otkriva, u toku su DNK veštačenja, koja bi trebalo sa sigurnošću da potvrde da li su nađeni posmrtni ostaci Kecmana.

– Na jednoj od lokacija koja je detaljno pretresana posle hapšenja kriminalne grupe koju su predvodili Veljko Belivuk i Marko Miljković, pronađeni su ostaci za koje se sumnja da pripadaju nestalom treneru. Od članova njegove porodice uzet je DNK kako bi se uporedio s pronađenim dokazima – otkriva izvor Kurira.

foto: Damir DervišagićIstražitelji su od prvog dana sumnjali da iza Kecmanovog nestanka stoji ekipa Velje Nevolje. Beograđaninu se izgubio trag kad je, prema rečima porodice, otišao da se nađe s drugom. Kako su ispričali, kad je poslednji put izašao iz kuće, nije poneo mobilni telefon, ali jeste 16.000 evra. Kako je ranije za Kurir rekao njegov otac, Jova je podigao kredit i pozajmio deo novca, ali mu nije rekao zbog čega.

– Interesantno je da je Kecman svojevremeno bio trener manekenke Dejane Živković, bivše nevenčane supruge Jovana Vukotića, navodnog vođe škaljarskog klana – dodaje naš sagovornik.

Belivukov i Miljkovićev klan, podsetimo, sumnjiči se za otmice, trgovinu drogom, držanje oružja, ali i ubistvo Milana Ljepoje, kao i Gorana Veličkovića i Zdravka Radojevića.

Pročitajte još...  Saznaj da li je IT karijera za tebe

U pritvoru Veljko Belivukfoto: Zorana Jevtić- Sve žrtve mamili su da dođu na sastanak, a potom ih odvozili u kuću u Ritopeku kod Beograda i tamo ih, kako se sumnja, brutalno mučili, a potom ubijali. Tela su pokušavali da unište u kiselini, kako bi prikrili dokaze zločina. Međutim, kamere su snimile ulazak žrtava u vikendicu strave, a prikupljeni su i drugi dokazi, na osnovu kojih se sumnja da žrtve nikad nisu izašle odatle – dodaje sagovornik.


Otac očajan: Policija mi je uzela DNK

Mile Kecman, otac nestalog Jove, za Kurir je potvrdio da su ga pre nekoliko dana posetili pripadnici policije.

– Dolazili su ovde kod mene iz policije i uzeli su mi DNK materijal, rekli su da će mi se javiti, ali ništa novo još nema, čekam… Nikako nisam! Moj sin nikad nije bio kriminalac, niti je ikad imao ikakve veze s Partizanom, nije ni na utakmice išao – priča vidno potreseni otac.

Prema njegovim rečima, istraga protiv jedne od najopasnijih kriminalnih grupa u regionu se nastavlja.

– Sumnja se da ima još žrtava, odnosno da su nestanci još nekoliko muškaraca povezani sa ovim klanom – zaključuje on.

Belivukova grupa, podsetimo, na osnovu operativnih informacija, blisko je sarađivala s kavačkim klanom, koji je od 2014. u krvavom ratu s kotorskim škaljarskim klanom. Kako se sumnja, u obračunu dve grupe do sada je stradalo najmanje 50 ljudi, a spekuliše se da postoje dokazi da je uhapšena kriminalna grupa povezana i sa ubistvom advokata Dragoslava Miše Ognjanovića.

Kurir.rs/ Ekipa Kurira  Foto: Marina Lopičić

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x