Slaven Došlo otkrio detalje o komadu čija će se premijera desiti TAČNO na rođendan Bitef teatra!

Glumac Slaven Došlo govorio je o novoj predstavi “Seks – umetnost – komunizam” za emisju “Puls Srbije” na Kurir televiziji. 

foto: Kurir

Nova predstava biće premijerno izvedena na rođendan Bitef teatra, 3. marta. 

– Videćete jednu predstavu, koju mi već dugo vremena spremamo zbog ove korone i svega toga kako se desilo, koja je koncentrisana oko tri ozbiljna intelektualca 20.veka –  Pazolinija, Margerit Diras, Oskar Daviča, koje igraju Miloš Timotijević, Vladislava Đorđević i ja igram Oskara Daviča. Dvoje mladih nekako ih prizivaju u sadašnjost, oni ne mogu da izdrže, a da ne govore o svemu što im je smetalo, što je bila njihova borba za slobodu dok su bili živi – rekao je Slaven u Pulsu Srbije. 

Pročitajte još...  RAZBOLELA SAM SE, I U NAŠOJ KUĆI JE VLADALA ZADRUGA! Majka Nece TIKTOKERA o sinu, brat Peca RASKRINKAO Boru: Slao mi je SRCA!

– Znam da smo krenuli, pa samo stali, bio je onaj lokdaun, pa smo krenuli malo, pa smo opet stali. Sad je već godinu dana prošlo otkad smo počeli da spremamo predstavu, što i nije loše što ti ljudi stvarno govore suštinske stvari, za koje treba vremena da se sve to slegne u glavi, da bi izveli pred publikom – zaključio je glumac za Kurir televiziju. 

foto: KurirKurir televiziju možete uživo pratiti OVDE.

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

02:08
UGOJIO BIH SE ZA VELIKE PARE! Slobodan Stefanović o uslovima pod kojima bi prihvatio takvu ulogu (KURIR TELEVIZIJA)

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x