NAJNOVIJE
margin-top: 36px;

Rakovica će uskoro biti bogatija za još jedan park, radovi u toku

U rakovičkom naselju Kneževac u Beogradu u toku su radovi na izgradnji parka na zelenoj površini na uglu ulica 17. oktobra i Prvoboraca.

Nova površina namenjena razonodi i uživanju sugrađana sastojaće se od dečjeg igrališta sa livenom gumenom podlogom na kome će biti postavljen kombinovani rekvizit za decu, a osim toga imaće i betonski sto za šah sa dve table i klupama.

U parku će biti rekonstruisane i izgrađene nove betonske staze i stepeništa, postavljene betonske klupe sa naslonom kao i dubrijere, dok će čitav prostor biti oplemenjen zelenilom, navodi se na sajtu opštine Rakovica i dodaje da je za bezbednu igru dece planirano i postavljanje ograde.

U Rakovici je u tekućoj godini u planu izgradnja parkova na nekoliko lokacija.

Podseća se da je u okviru akcije “Parkići za sve”, koja je pokrenuta 2012. godine, do sada izgrađeno i rekonstruisano više od 70 parkova, decjih igrališta, sportskih terena i drugih zelenih površina u Rakovici.

(Kurir.rs/ Tanjug)

Kurir

Autor: Kurir

Pročitajte još...  OVO JE NASLEDNIK IRFANA MENSURA I SRNE LANGO! Sve su probali da ga odvuku od GLUME, od njih je saznao da je to KRVAV POZIV
Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x