BELIVUKA IZ ZATVORA PUŠTALI NA BAZEN U SEGEDINU?! Sa lažnim pasošem izlazio iz zemlje, uhapšena nadzornica! EKSKLUZIVNO U KURIRU!

Službenica Uprave za izvršenje krivičnih sankcija Suzana V. (63), koja je uhapšena zbog sumnje da je zloupotrebila službeni položaj, bila je zadužena za nadzor Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, u vreme dok je boravio u kućnom zatvoru, saznaje Kurir!

Primala poklone

Lisice su joj stavljene, kako je saopštio MUP, zbog sumnje da je od juna 2020. osuđenicima koji su na izdržavanju kazne kućnog zatvora omogućavala slobodno kretanje i samovoljno napuštanje prostorija u kojima izdržavaju kaznu. Kako se sumnja, od osuđenika je kao protivuslugu zahtevala i primala poklone.

– Veljko Belivuk, na osnovu sporazuma o priznanju krivice za napad na obezbeđenje Miloša Vazure, bio je osuđen na godinu dana kućnog zatvora bez elektronskog nadzora. Istog dana kada je oslobođen optužbi za pomaganje u ubistvu Vlastimira Miloševića u maju 2018. ukinut mu je pritvor, ali je prebačen u stan na Zvezdari, u kom je služio kaznu kućnog zatvora – podseća sagovornik Kurira i dodaje da je Belivuk ranije izašao iz kućnog zatvora, pošto je odslužio dve trećine kazne.

Kao i svakom osuđeniku koji kaznu služi kod kuće, kako objašnjava, dodeljen mu je nadzornik čiji je zadatak da proverava da li osuđenik poštuje zakonsku obavezu da stan ne napušta bez prethodno dobijene saglasnosti. Upravo uhapšena Suzana V., kako tvrdi, bila je zadužena da nadzire Belivuka, da ga obilazi i proverava da li poštuje kaznu.

– Postoje informacije koje ukazuju na to da ne samo da je Belivuk napuštao stan već i zemlju. Navodno, u periodu kada je trebalo da služi kaznu zatvora on je sa porodicom bio na poznatim bazenima u Segedinu – otkriva izvor Kurira.

SAZNAJTE U DANAŠNJEM KURIRU sve detalje skandala u vezi sa nelegalnim puštanjem Belivuka iz zatvora, za šta se terete optuženi, kako je pritvoreni bio puštan na slobodu…

foto: Kurir

U DANAŠNJEM ŠTAMPANOM IZDANJU KURIRA PROČITAJTE:

ŠOLAKOVO BIZNIS MULJANJE

Počeo s piratskim diskovima, profitirao od sankcija devedesetih, hteo da ukrade lokal PGP u Ljubljani

UŽASNA ZVERSTVA USTAŠA! AVRAM IZRAEL

U Jasenovcu je mučki ubijeno čak 26 ČLANOVA moje porodice!

TVORAC AUDICIJE GA OPTUŽIO DA GA JE PREVARIO ZA 5.000.000 EVRA 

Saša Popović je nevolja estrade!

UDRUŽILE SE! NINA, KAJA, SLAVICA UPOZORAVAJU

Čuvajte decu, pedofil vreba na Instagramu, APEL ZA SVE RODITELJE!

MIKA ALEKSIĆ TERETI SE ZA 19 SEKSUALNIH ZLOSTAVLJANJA

Vlasnik škole glume negirao prijave, nije se izjašnjavao o novim optužbama

NE PROPUSTITE

PROSLAVITE SVETOG SIMEONA MIROTOČIVOG UZ KURIR! DANAS DVA POKLONA: Ikona sa zlatotiskom i molitvom plus dodatak TV Ekran

Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas obeležavaju dan Svetog Simeona Mirotočivog, odnosno Stefana Nemanje, osnivača srpske dinastije Nemanjića.

Danas ćete uz dnevne novine Kurir dobiti na poklon ikonu sa zlatotiskom i molitvom i dodatak TV Ekran.

Sveti Simeon Mirotočivi proslavlja se isto kao i sve druge krsne slave – slavski kolač, koljivo i vino, i osveštanjem koje obavlja sveštenik. Ukoliko padne u mrsni dan, sprema se mrsna trpeza, a ukoliko padne u posni dan posna. Krsna je slava Patrijaršijske kapele.

Osnivač srpske srpske vladarske loze – dinastije Nemanjića, vladao je istočnim srpskim zemljama. Uspevši da proširi državu, borio se protiv bogumila i smatra se jednim od rodonačelnika srpske pravoslavne crkve.

U dodatku TV Ekran pročitajte:

Intervju s Milicom Zarić: Glumcima nikad nije dosadno. Kada je posle više od dve decenije rada dobila priliku da u seriji „Tajne vinove loze“ igra negativan lik, ova poznata dramska umetnica otvorila je novo poglavlje u svojoj profesiji.

Svetlana Bojković: Živka, koju igram, lukava je, ali je i veliki avanturista.

Ljubiša Ivanović: Politika nije recept za zanimljiv intervju.

Plus najave TV serija i najtačniji program.

foto: PromoČitajte KURIR!

Kurir.rs/Ekipa Kurira/foto Stefan Stojanović, Mondo, MUP

Kurir

Autor: Kurir

0 0 glasova
Vaš komentar?
Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
Facebook
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x