ERMINA ZABILA NATAŠI NOŽ U LEĐA ZAJEDNO SA ANĐELOM! Ranković se svim silama trudio da dokaže da NIJE KRIVAC što Radanova plače!



Foto: Printscreen/Zadruga

Prvi klip koji je Veliki šef odabrao za večeras bio je razgovor Ermine Pašović i Anđela Rankovića, koji je opleo po Nataši Radan, za koju je rekao da ne veruje u njene suze za njim, jer se grli sa Janjušem, muva Stefana Karića itd.

– Pored ovakvih prijatelja, neprijatelji mi nisu potrebni. Janjuš i ja se ne muvamo, Stefana ne muvam. Što se Anđela tiče, ne znam šta bih rekla. Ja sam u svaki odnos ušla iskreno, meni priča nije potrebna, ne radim ništa na silu. Znam da ne mogu da verujem ljudima ovde, iz tog razloga ne pričam. Ja radim šta osećam i kako se osećam, ovo što su se stekla nova prijateljstva, pa se pljujem ja, na to sam navikla. Ako gledam po ovom klipu, Ermina mi nije prijatelj. Ne znam sa kim da pričam – rekla je Nataša.

– Ovo nije ništa novo. Kakve veze ima, ja sam i sa Natašom pričala. Ovo nije novo ništa. Ja pričam i sa Anđelom i sa Natašom. Ja sam rekla da nije samo Anđelo razlog što je plakala, nego se skupilo sve i izdaja Janjuševa. Ne može ništa da mi se nameće – pravdala se Ermina.

foto: Printscreen/Zadruga- Anđelo me je ponizio, a i Janjuš – dodala je Nataša.

– K*nja mi se od ovoga. Ja te ponizio jer sam rekao da mi ne prija izolacija sa njom… Pričali su pre tri nedelje da je plakala zbog Stefana – govorio je Anđelo.

– Ja sam plakala zbog sebe – nastavila je Radanova.

– Ja smatram da Nataša ne treba da trpi neke stvari radi nečega, sebi treba da bude najpreča – istakla je Ermina.

– Ja ne znam šta ona trpi, plače sama od sebe – dodao je Ranković.

– Ja sam sa Natašom prošli put ušla u neku raspravu jer sam htela da joj skrenem pažnju na nešto. Anđelo nije njen drug, ne treba da ima komunikaciju sa njim – ustala je Rialda Karahasanović.

foto: Printscreen/Zadruga- Ja ne bi trebalo da pričam sa njom. Koji je razlog? – ubacio se Anđelo.

– Prvo, spavao si sa njom. Da ti je bila kombinacija, ti kao džentlmen ne bi trebalo da pričaš stvari koje si pričao. Smatram da sa tobom ne treba da ima nikakav odnos. Ja sam joj to rekla za njeno dobro – dodala je pevačica.

– Ona se sama ponižava time, ne ja. Šta je ja time poniživam? – pitao je Ranković.

– Ti si rekao da bi ga pre stavio u utičnicu, nego u nju. Isto što ću da kažem, Ermina kao njena drugarica ne treba da priča sa tobom tako – rekla je Rialda.

– Meni niko ovde nije prijatelj – skočila je Ermina.

foto: Printscreen/Zadruga- Ja se ne bih družila sa tobom na njenom mestu – dodala je Karahasanovićeva.

– I rekla je da sam krpa! I niko ne zna zbog čega sam plakala. U ponedeljak jesam plakala zbog Janjuša, a onda je ustao Anđelo i krenuo da me pljuje, on je bio najveći razlog – dodala je Nataša.

– Prema Nataši se svi ophode kao prema krpi, a kada je ucveljena, gde su ti ljudi? Ona neće nikome da kaže, to je uvek košta. A neka zamera pogrešnim ljudima, a ne pravima – zamerila je Ermina.

– Ja sam rekao da ona ne plače samo zbog mene, nego ima odnose i sa drugim ljudima. Ja ne trpim bezobrazluk. Nisam samo ja kriv… – dodao je Anđelo.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:04
STOMAK DO ZUBA, ŠLIC OD KUKA! Trudna Luna Đogani pozirala u NIKAD IZAZOVNIJEM IZDANJU, sevaju GOLA NOGA i BUJNO POPRSJE! (VIDEO)

Kurir

Autor: Kurir

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare