Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas!

Češljaju splav i ispod vode, a ovo je ODLIČAN ŠTEK ZA DROGU!

Ronioci Žandarmerije i juče su pretraživali korito reke Save oko splava “Fristajler” u Beogradu, za koji se sumnja da je bio jedna od baza Veljka Belivuka i njegovog klana.

ronioci pregledali rečno dnofoto: Zorana Jevtić

Policija već drugi dan traga za hladnim i vatrenim oružjem za koje se sumnja da su ga pripadnici Veljine grupe koristili u likvidacijama i obračunima sa suparnicima, a koje su potom bacali u reku.

policija češljala splavfoto: Zorana JevtićPodsetimo, jake policijske snage u sredu ujutru su okupirale Savski kej i blokirale prilaz oko splava. Kako smo saznali, na splavu su pronađeni satovi, SIM kartice i mobilni telefoni, koji su poslati na forenzičku obradu kako bi se utvrdilo šta se u njima nalazi i da li su ih pripadnici kriminalne grupe koristili za dogovore u vezi sa izvršenjima krivičnih dela.

Pročitajte još...  Javnost bi Nemanju Vidića, on se nećka, u igri Dragan Džajić i Zvezdan Terzić

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

00:25
MUP I DANAS ČEŠLJA FRISTAJLER: Pogledajte, policija i Žandarmerija ispred poznatog beogradskog splava

– Belivukova ekipa držala je obezbeđenje na ovom splavu – priča naš sagovornik iz istrage:

– Ronioci su, kako se veruje, tragali za vatrenim oružjem, ali i pajserima, bokserima i noževima.

Vita Tarot ponovo prisustvovao pretresufoto: Mondo/Stefan StojanovićOsim toga, inspektori u civilu su sve vreme bili na splavu i vršili pretres, kome je i juče prisustvovao učesnik rijalitija “Parovi” Vitomir Tomić, poznatiji kao Vita Tarot.

ronioci žandarmerijefoto: Zorana Jevtić- Moguće je da unutra ima još štekova u kojima su skriveni narkotici, a policija je tragala i za DNK tragovima koji bi mogli da reše neke događaje – dodao je izvor.

Pročitajte još...  Uvek sam kriv jer ne ćutim! Ja neću sebe da ugrožavam ako nešto ZNAM! VIDEO

00:12
MUP I DANAS ČEŠLJA FRISTAJLER: Pogledajte, policija i Žandarmerija ispred poznatog beogradskog splava

Takođe postoji sumnja da su u buradima na kojima pluta splav “Fristajler” možda bila spremišta i tajni štekovi za drogu čijom se distribucijm uveliko bavila grupa Velje Nevolje.

Izvor Kurira navodi da, ukoliko se droga pronađe u buradima koji nose splav, to bi bio prvi put da se na takav način skladište narkotici. Gotovo nikome ne bi ni palo na pamet da se droga krije na takvom mestu, a to bi možda bio i odgovor na pitanje zbog čega su brojne racije bile praktoično bezuspešne.

Kurir.rs/ Ekipa Kurira/ Foto Zorana Jevtić, Stefan Stojanović

Pročitajte još...  MILIJANA PRVI PUT ISKORIŠĆENA?! Bacila oko na Gavrilovića, ne mari za ŽENU, a cimerka raskrinkala PEVAČA!

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x