Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas!

OVO JE NASLEDNIK IRFANA MENSURA I SRNE LANGO! Sve su probali da ga odvuku od GLUME, od njih je saznao da je to KRVAV POZIV

Sina Irfana Mensura i Srne Lango gledaoci su imali prilike da gledaju u seriji “Pogrešan čovek”. Pavle Mensur tumačio je u pomenutoj seriji lik lošeg momka koji je sa druge strane zakona.

– Savu je otac napustio, a rano je ostao i bez majke, te je ubrzo završio u popravnom domu. On, zajedno sa Nastasijom (Tamara Aleksić), obavlja prljave poslove za Mihajla (Petar Benčina). Da nije imao takvo detinjstvo, sigurno ne bi otišao tim putem. Moj junak ima oči i na leđima i mora da gleda levo i desno. Publika će videti da je on dobar i da želi da sazna stvari o svojoj prošlosti – rekao je ranije Pavle, koji je na drugoj godini fakulteta.

Pročitajte još...  Čestitao mu rođendan, pa razmotrili sve važne aktuelne teme

– Gledajući roditelje shvatio sam da je gluma jedan krvav poziv. Publici često sa strane to ne izgleda baš tako. Srna i Irfan su se trudili da me odvuku od tog poziva. Međutim, kad su shvatili da samo time želim da se bavim, dobio sam njihovu podršku. Sada im je i drago i ponosni su što neko nastavlja da se bavi onim u čemu su oni uspešni već decenijama.

foto: Damir DervišagićIrfan Mensur je ranije pričao o svom nasledniku, te otkrio da je Pavle zbog snimanja zamrznuo godinu na Fakultetu dramskih umetnosti, ali da planira da se vrati i završi fakultet:

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

foto: Damir Dervišagić- On je upisao Fakultet dramskih umetnosti, završio je prvu godinu. Drugu godinu je zamrznuo, jer ima mnogo snimanja, ali će ove godine i sledeće nastavi sa studiranjem. Profesorka mu je bila Biljana Mašić, a ko će mu biti sledeći profesor, to ne znam, ja neću sigurno – kaže Mensur kroz osmeh.

Pročitajte još...  Noć strave u Bajmoku kada je nestala Tijana Jurić

foto: Printscreenkurir.rs/blic 

Bonus video:

00:30
PRIVATNI SNIMAK KARIĆA I SANDRE AFRIKE! RASKRINKAO GA TATA OSMAN: Stefan šapuće vreloj pevačici na UVCE!

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x