Potresno svedočenje partnerke Kruševljanina kog su umalo preklali zbog parking-mesta!

Foto: Printscreen/Facebook

Molimo se Bogu da preživi, da sve bude dobro, i njegovo zdravlje nam je sada na prvom mestu – kaže, Jelena Petrović, partnerka Slađana Vasića (56), Kruševljanina koji je zadobio teške povrede vratne arterije nakon rasprave oko parking-mesta na raskrsnici Šumatovačke i Takovske ulice u Kruševcu, u utorak po podne.

Upravo je Jelena bila sa Slađanom u trenutku kada je, kako se sumnja, Nikola J. (41), stanar Šumatovačke ulice, zamahnuo nožem i zasekao Vasića po vratu.

– Još sam pod stresom. Ne mogu da verujem koliko je krvi izgubio – rekla nam je Jelena, dodajući da Slađanova porodica i ona trenutno ne mogu više da kažu o svemu što se dogodilo. – On je jak, bori se. Verujemo u njega, rekla je jelena za Novosti.

Vasić je u međuvremenu prebačen iz kruševačke bolnice u Klinički centar Niš, i prema poslednjim informacijama u stabilnom je stanju nakon dodatne intervencije. Ekipa kruševačkih hirurga i anesteziologa dan ranije je uspela da mu sanira ranu.

Brojni Kruševljani se čude kako je Slađan, popularni Vasa, ostao živ. Krvavih tragova bilo je svuda na raskrsnici, ali i u stomatološkoj ordinaciji, gde mu je ukazana prva pomoć. Komšija je Vasića prebacio do bolnice, dok je Nikola J. bacio nož pored sebe, ali se nije dao u beg. Policija ga je brzo uhapsila i privela, a na teret mu se stavlja pokušaj teškog ubistva. Radio je za firmu koja se bavi dizajnom enterijera. Nema podataka da je imao odranije bilo kakav sukob sa Vasićem.

– Čim smo videli šta se dogodilo, istrčali smo da pomognemo – kaže Kruševljanka koja je bila u gostima upravo u zgradi u kojoj živi osumnjičeni i ispred koje se odigrala krvava scena. – Znamo dobro Vasu, iz fine je porodice. Nema ko ovde nije redovno gledao njegove jutjub-klipove. Iskrene, zanimljive, sa mnogo korisnih saveta.

Pročitajte još...  Ukinuta vanredna situacija u Kragujevcu

A upravo su ti kraći video-sadržaji, a ima ih nešto manje od 300, proslavili Vasića i preko granice. Na “Jutjubu” je godinama objavljivao klipove na kanalu “Život u Norveškoj”, gde je prenosio svoja životna iskustva iz te zemlje.

Pre nekoliko meseci Vasić je rešio da se vrati u Srbiju. Najverovatnije, kako kažu njegovi najbliži, jer mu je nedostajalo sunce. Od tog trenutka, sa kanala “Život u Norveškoj” prelazi na “Život kod nas” i nastavlja da objašnjava svojim pratiocima zbog čega je odlučio da se vrati.

 Kurir.rs/Novosti

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x