DA SAM ČAROBNJAK, JA BIH HODAO SAM, NIKOG NIŠTA NE BI BOLELO Ovo su želje malog Koste (9), kojem je hitno potrebna naša pomoć



kurir, Foto: Fondacija Budi Human

Da sam čarobnjak ja bih prohodao, da sam čarobnjak, ja bih pisao sam. Da sam čarobnjak, ja bih hteo da nikog ništa ne boli…Ovo su reči i želje devetogodišnjeg dečaka Koste Galina, učenika OŠ „Branko Ćopić“ u Rakovici, a da bi ih ispunio, neophodna mu je pomoć svih nas.

Kosta Galin je devetogodišnji dečak iz Beogrda kojem je potrebna novčana pomoć kako bi nastavio lečenje. Rođen je u avgustu 2011. godine kao drugo dete iz blizanačke trudnoće, koja se završila u sedmom mesecu. Oba dečaka prevremeno rođena imali su borbu za život. Kod Koste je, nažalost, krvarenje na mozgu ostavilo kao posledicu problem u motoričkom razvoju i dijagnozu celebralne paralize, dok je njegov brat nastavio da raste bez posledica. 

foto: Kurir

Kosta je 2018. i 2019. godine bio na operacijama u Turskoj, koje su mu značajno otklonile spazam mišića, ali da bi prohodao neophodne su svakodnevne terapije i vežbe. Kurir je već pisao o ovom hrabrom dečaku, što je naišlo na značajan odjek humanih ljudi. Ali, Kosti je i dalje potrebna naša pomoć kako bi u maju ponovo mogao da ode na rehabilitaciju. 

Za Kostino bezbrižno detinjstvo i ispunjenje želja iz pismenog sastava koje nikog nisu ostavile ravnodušnim! Budimo humani!

Kurir

Autor: Kurir

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare