Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Bivši košarkaš optužen da je bio nasilan prema bivšoj devojci KURIR TV

Suđenje Miladinu Kovačeviću, osumnjičenom za ugrožavanje sigurnosti Tine T. (26) odloženo je danas u sudu u Katanićevoj zbog bolesti sudije.

Kovačević je u društvu advokata stigao u sud, ali je suđenje ipak odloženo.

foto: Kurir TVPodsetimo, Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu optužnim predlogom tereti Kovačevića za krivična dela ugrožavanje sigurnosti i zlostavljanje i mučenje na štetu Tine T.

Sud je na početku postupka odbio predlog tužilaštva da se Kovačeviću odredi pritvor, pa se on i dalje brani sa slobode. Bila mu je određena i mera zabrane prilaska ili komunikacije sa Tinom T. i njenom sestrom ali je po žalbi Kovačevićevog advokata Ivana Gvozdenca ukinuta.

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

foto: Kurir TVKovačević je ranije na saslušanju u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu u celosti negirao da je pretio devojci i u svojoj odbrani je naveo da se video sa njom, ali da joj te večeri nije pretio niti joj je naneo povrede. Međutim, nakon incidenta, pojavio se snimak na društvenim mrežama na kom se čuje njihova rasprava, a Tina T. je tužiocu detaljno ispričala šta se događalo 16. septembra tokom noći. Ona je tada izjavila da se pridružuje krivičnom gonjenju Kovačevića i da ističe imovinskopravni zahtev za obeštećenje.

Pročitajte još...  Zdravko Krtolica, koji je 2 puta bio ranjen u istom danu, izgubio bitku za život

U toku istrage obavljeno je medicinsko veštačenje povodom povreda koje je zadobila Tina T., kao i psihijatrijsko i psihološko veštačenje u cilju utvrđivanja prihičkog stanja i eventualnog straha.

Inače, Miladin Kovačević je srpskoj javnosti poznat po slučaju iz maja 2008. godine, kada je u studentskom klubu u Bostonu brutalno pretukao kolegu s fakulteta Brajana Štajnhauera, a zbog čega je nakon bekstva iz SAD, procesuiran u Srbiji Kaznu zatvora od dve godine i tri meseca je ranije odslužio.

(Kurir.rs, J. I.)

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x