ERMINA PAŠOVIĆ NE KRIJE UZBUĐENJE! Oplela po Mišelu, pa sa Necom komentarisala Miljaninog bivšeg DEČKA: Biće HAOS! (VIDEO)



Ermina Pašović je nakon gledanje serije otišla do pušionice, gde je sa Nenadom Lazićem Necom i Draganom Burmazović prokomentarisala situacije u kući. Dotakli su se i procenata sa prošlog izbacivanje, pa su opleli po Mišelu Gvozdenoviću.

foto: Printscreen/Zadruga

– Mišel koji je istripovao da je bitan… Ovo mi je više drago (što je imao 30 i nešto %), nego hleba da jedem – rekla je Ermina.

– On je uvek imao takav stav – dodala je misica.

– On se utripovao da ima jače glasače od Kristijana. Kome je to bitno? Meni je bitan novac, ne to. Ufurao se, pusti m*da, a pre toga je bio kulturan. To ga je koštalo – rekla je Ermina.

– I ja mislim da ga je to koštalo – istakla je Dragana.

foto: Printscreen/Zadruga- Meni je rekao Karić da sam ja izgubio podršku zbog mog ponašnja (prema Bori) – dodao je Neca.

– Ma znaš ti koliko Karić zna o ovom rijalitiju, možda ti je rekao u besu – nadovezala se Ermina.

– Da, ja sam mu rekao da mu je devojka folirant – otkrio je Lazić.

– On ništa ne zna. Večeras će žurka haos da bude – nastavila je Pašovićeva.

– Janjuš neće da nam da pare, rekao je da će da stavi sve na kazino. Svi će da mu ćute, a meni su besnili – požalio se Neca.

foto: Printscreen/Zadruga- Večeras žurka haos, Miljana, Danijel, jedva čekam – istakla je Ermina.

– Ja ću da branim Danijela, danas mi ga je bilo žao. Ona misli da je on bio zaljubljen u nju. Ako bude nastavio ovako, isp*šiće ga i on. Ali Miljana je danas izdominirala. Priča Versaće, Guči majica. Sad je legao pored mene i kaže: „Od svih žena, ja legao pored Nece“. Kažu mi da sam se zaljubio u Danijela – dodao je on.

– Ja mislim da je on gej – rekla je Pašovićeva.

– Ja za Grajnder (gej aplikaciju za upoznavanje) nikad ne lažem – poručio je Neca, koji je ranije pričao da je video Danijelov profil na ovoj aplikaciji.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:48
MAŠAN U ZAGRLJAJU PEVAČA SLAVIO ROĐENJE ĆERKE! Goste zabavljali Steva Anđelković i Nemanja Nikolić, a saznalo se i IME naslednice!

Kurir

Autor: Kurir

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare