Ona je žena MANGUP, a ja sam se PROBAJKERISAO!

Foto: Kurir Televizija, Printscreen/Youtube

Ivan Jović Ikac objavio je pesmu i spot “Svečane bele košulje”, obradu numere iz kultnog filma.

Reper je sarađivao sa glumicom Anicom Dobrom i otkrio šta je želeo da postigne. Sve to je pričao u Pulsu Srbije na Kurir televiziji.

foto: Kurir Televizija”Ovih dana razmišljam zašto. Na kraju sam ja iz generacije koju je taj film obeležio. Na mene je lično pesma ostavila trag, ja sam iz pank fazona potekao, bez obzira što se to preobličilo u rep. Relja i ja smo još uvek u bendu, ja sam posle toliko godina sam se “probajkerisao”, a u duhu svega toga se spojio rep i “Svečane bele košulje”. Do saradnje je došlo jer smo sramežljivo probali da joj priđemo, pesma je bila spremljena već i produkcija ju je kontaktirala, a ona je pitala zbog čega je ja nisam zvao”, pričao je Ivan, pa nastavio:

foto: Zorana Jevtić”Rekla je da sam odlično to obradio, hteli smo nju da iskoristimo da samo pokaže lik u spotu jer je ona simbol i celog tog “fazona”. Ona je pristala da bude u spotu i htela idejno da da doprinos. Anči je žena mangup. Baš mi to imponuje, ona je na neki način svetli simbol.”

foto: Kurir Televizija”Današnji rep je evoluirao u nešto novo, u moje vreme je isto evoluirao od nečega. Ja nisam taj, imam prizvuk starog, ali na novi način uz moj “fazon”, zaključuje reper.

OVDE MOŽETE GLEDATI KURIR TELEVIZIJU

Bonus video:

00:05
VOJAŽ PRVI PUT PROGOVORIO NAKON PRIČE O RASKIDU SA BRESKVICOM: Ovako reper komentariše ŠOK prepisku, a javila se i ANĐELA! (FOTO)

Kurir

Autor: Kurir

0 0 glasova
Vaš komentar?
Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
Facebook
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x