Umetnička škola koju je pohađao nastradali Nišlija oprostila se od njega

Sponsored Links

Foto: Facebook Printscreen

Neizmerna tuga vlada u Nišu za Jovanom Veselinovićem (18), maturantom Umetničke škole u Nišu gde i dalje traje nepoznanica kako je ovaj nesrećni momak nestao, a potom poginuo.

Sponsored Links

On je posle četiri dana nađen u napuštenom gradilištu u Ulici Branka Krsmanovića gde je pao sa desetask metara visine. Nestao je u sredu 17. februara nakon što se video sa drugaricom i prijateljima s kojima je igrao igrice.

Majka Milica Cvetković uzaludno je te noći pokušavala da ga dobije na telefon čiji je signal nestao negde oko 4.00 ujutru.

foto: Kurir/M.S.U Višem javnom tužilaštvu su nam kazali da policija proverava okolnosti pod kojima je Jovan nastradao, a ekipa Kurira zatekla je jednu policijsku ekipu upravo u Umetničkoj školi.

Sponsored Links

– Obdukcija i toksikološka analiza je naložena, ali i uzimanje snimaka sa svih kamera koje se nalaze u okolini. Ispituju se i proveravaju događanja i oko njegovog nestanka i oko okolnosti pod kojima je došlo do smrti – rečeno nam je u Višem tužilaštvu.

Pročitajte još...  Evo šta to znači za srpske putnike i šta bi moglo da bude PROBLEM

Umetnička škola: Zauvek je otišao jedan vedar đak

U kratkom razgovoru sa đacima rečeno nam je da je bio divan momak, da niko ne pamti da je nekome učinio neko zlo, ali ga karakterišu i kao zaljubljenika u muziku.

foto: M. S.- Saznali smo tužnu vest da se četvorodnevna potraga za učenikom naše škole Jovanom Veselinovićem tragično završila. Strepnja, iščekivanje i nada da ćemo ga ponovo videti završili su se surovom vešću da Jovan više nije živ.

Jovan je bio omiljen u društvu, odgovoran učenik, uvek spreman da pomogne drugarima, da ih oraspoloži kada je to bilo potrebno. Darovit i za umetnost i za muziku, sa lakoćom je završavao svoje obaveze i planirao upis na fakultet.

Pročitajte još...  Joanikije II prvi srpski patrijarh

Zauvek je otišao jedan vedar, nasmejan, lepo vaspitan mladić pred kojim je bila budućnost i koji tek što je zakoračio u punoletstvo. Pamtićemo njegovo
milo i uvek nasmejano lice. Кolektiv i učenici Umetničke škole osećaju neizmernu tugu zbog smrti učenika i izjavljuje duboko saučešće njegovoj porodici – navodi se u proglasu koji objavila škola.

(Kurir.rs/M. S.)

Kurir

Autor: Kurir

Sponsored Links

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x