Milica ubila mlađu sestru, a onda skočila u Dunav, NJENO TELO JOŠ NIJE NAĐENO! FOTO



Milica Živanović (32) iz Vladimiraca ubila je mlađu sestru Jelicu (30), pa se bacila s mosta Duga u Dunav u Novom Sadu i za njenim telom se još traga. Tragedija se dogodila u petak uveče u Šafarikovoj ulici u Novom Sadu, u stanu u kom su one živele. Kako saznajemo, porodica sestara Živanović pozvala je policiju i rekla da se one ne javljaju pet dana.

Zabrinuti brat

– Majka i brat sestara, koje su rodom iz Vladimiraca, ali su živele u Novom Sadu, pozvali su policiju i ispričali da su poslednji kontakt sa njima imali 14. februara, kao i da su ih danima zvali telefonom, ali se one nisu javljale. Brat je inspektorima objasnio da se plaši da se nešto dogodilo, jer je jedna od njih pretila samoubistvom – priča izvor Kurira:

most Dugafoto: Nemanja Nikolić- Policija je s vatrogascima otišla na adresu i obili su stan, u kome je pronađeno Jeličino telo, a utvrđeno je da Milica nije u stanu, te je odmah počela intenzivna potraga za njom. Ekipa Hitne pomoći, koja je stigla u Šafarikovu, mogla je samo da konstatuje smrt. Operativci su odmah pregledali nadzorne kamere i utvrdili da je jedna sestra napustila zgradu.

– Ispratili su kamere i utvrdili da je ona prošlog četvrtka uveče izašla iz stana, otišla do mosta Duga i skočila u Dunav. Veruje se da je pre samoubistva ubila sestru, ali zasad nije poznato na koji način. Telo devojke je prebačeno na obdukciju, koja će detaljno pokazati šta se tačno dogodilo – navodi naš izvor i dodaje da se za telom druge devojke traga.


Završile matematiku i psihologiju

Meštani Vladimiraca kod Šapca su u šoku zbog tragedije porodice Živanović.

– Jelica i Milica su bile izuzetno obrazovane, inteligentne. Roditelji su im takođe ugledni, majka je profesorka, a otac komunalni inspektor. Imaju i mlađeg brata. Svi smo se potresli i ne možemo da verujemo šta se dogodilo – pričaju meštani. Kako navode, devojke su važile za decu za primer: – U školi su bile najbolje učenice, a lepe kao lutke. Starija je završila matematički fakultet, a mlađa psihologiju. Nisu često dolazile ovde, pa ne znamo šta se kasnije događalo.

Kako nezvanično saznajemo, devojka koja je ubijena odranije je poznata policiji.

– Tokom prošle godine ona je prijavljivana za nasilje u porodici i proganjanje jednog mladića iz Karlovaca. Policija radi na rasvetljavanju svih okolnosti, ispituje se da li je devojka možda bila bolesna, kao i šta je prethodilo svađi i zločinu – naveo je sagovornik Kurira:

– Ima nekih indicija da su one ranije imale sukob, kao i da su obe pretile da će skočiti sa terase ili mosta.

zgrada u kojoj se tragedija dogodilafoto: Nemanja NikolićKomšije iz zgrade kažu da sestre nisu poznavale.

– U tom ulazu ima više podstanara, pa nismo ni obraćali pažnju. Stanari se često smenjuju, jer tu uglavnom žive studenti, ali ima i nekoliko porodica. Strašno, svakako smo se potresli kad smo čuli ovo – rekle su komšije.

Kurir.rs/ J.Ivić- A.Mitić/ Foto Nemanja Nikolić

Kurir

Autor: Kurir

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare