DAMIR MARJANOVIĆ REAGIRAO NA ZORANOVE IZJAVE: ‘Hrvatski državljani znaju da ono što Milanović izjavi u ponedjeljak demantira u petak’



[{„img“:“\/img\/vijesti\/2022\/09\/damir_marjanovic_za_nove_generacije1.jpg“,“full“:“\/img\/vijesti\/2022\/09\/damir_marjanovic_za_nove_generacije1.jpg“,“caption“:“Damir Marjanovi\u0107″,“bg“:“161a23″}]

Damir Marjanović i jedan od koordinatora političke inicijative „Za nove generacije“, danas je reagirao na izjave predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića, o tome da će kroz misiju EUFOR-a poslati vojsku Hrvatske u Bosnu i Hercegovinu.

Marjanović je rekao da bi predsjednik susjedne države trebao više da brine o Hrvatskoj te da se posveti rješavanju ekonomskih, korupcijskih skandala i podizanju diplomatskoga rejtinga Republike Hrvatske koje je upravo on srozao na najniže grane svojim populističkim, huškačkim i licemjernim izjavama.

Hrvatski državljani nisu kratkoga pamćenja i jako dobro znaju da ono što njihov diplomatsko nebalansirani predsjednik izjavi u ponedjeljak, već u petak bude demantirano od njega samoga.

Marjanović je kazao kako ne treba da nas čudi takvo miješanje Milanovića u predizborno bosanskohercegovačko vrijeme. Svjestan je on da Bosanci i Hercegovci s dvojnim državljanstvom, kako Hrvati (čega je svjestan), ali i veliki broj Bošnjaka (čega očigledno nije svjestan) itekako mogu da odluče o njemu dragoj fotelji.

Marjanović je rekao kako se očigledno predsjednik Milanović priprema za vrijeme kada će se u Bosni i Hercegovini, a ne u Zagrebu, vrlo vjerojatno odlučivati o njegovoj sudbini, jer je svjestan da ga građani Zagreba ili, pak, Splita već odavno prihvaćaju isključivo kao, kako se na rivi kaže, dežurnog ridikula, navodi se u saopćenju političke inicijative „Za nove generacije“.

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare