Majka me je psovala kada sam se dopisivala sa njim, njegova žena me je VREĐALA!Foto: Printscreen/Zadruga

Ana Bulatović i Marko Đedović su porazgovarali o njenom odnosu sa bivšim, oženjenim dečkom, ona se prisetila početaka romanse sa svojim, sada već bivšim momkom.

– Moji su ga znali, jer sam radila sa njima. Nisu mi ulazili u kući, ali su on i pevač dolazili po mene. Majka me stalno psovala kada sam se dopisivala sa njim, i nisam htela da joj kažem ko je to. Otac me isto psovao, a 24 sata sam bila na telefonu, i onda sam se ja vezala za njega, i jedno veče smo se poljubili, i taj poljubac je bio najlepši na svetu – rekla je Ana.

– Jesu te tvoji pitali za to vreme, jesi li imala momka? – pitao je Marko.

foto: Printscreen/Zadruga- Ne, ne, ja sam pričala da nemam nikog. Oni znaju da ja teško nalazim momke, jer imam svoje vizije. I kako se zove, i onda me majka pitala, i posle poljupca sam se sve više zavozala, i posle mesec dana, mi smo spavali. E onda je posle sve krenulo, i nismo mogli da se razdvojimo. Njega je žena provalila, kada je njegova žena izvukla listing, i ona me pita, kao da je juče bilo… Pitala me da li imamo išta, i ja tu preuzmem krivicu na sebe, ja nisam htela da ga razvedem i to. I ja ga odbranim, i sve, međutim, to je sve dalje išlo, pa je on priznao, pa smo se nas dve čule, i znala je da me uvredi, ali je imala pravo – rekla je Ana.

– Jeste se čuli pre ulaska? – pitao je Marko.

– Jesmo – dodala je Ana šapatom.

Kurir.rs/M.M.

Pročitajte još...  Zaboravljena od svih, umrla u velikoj bedi: Potresan život naše glumice, koja je bila žena poznatog srpskog pevača

BONUS VIDEO:

Kurir

Autor: Kurir

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo sve online portale, ako kopirate članak sa našeg portala NAVEDITE NAS KAO IZVOR. ✅