Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas!

FIlip dao milion evra za mjuzikl, za Priju nema mesta!

Filip Živojinović uskoro počinje sa snimanjem mjuzikla “Čudesna godina” u saradnji s režiserom Petrom Pašićem. 

foto: Stefan Stojanović

Jedna od glavnih uloga dodeljena je Pinkovoj zvezdici Dariji Vračević, ali, iako su mnogi nagađali da će biti mesta i za Filipovu ženu Aleksandru Prijović, kako saznajemo, pevačica se ipak neće pojaviti u ovom projektu.

Živojinović je navodno odustao od ideje da jedna od uloga bude dodeljena profesionalnoj pevačici, a kako saznajemo, trenutno se pregovara sa glumicom Jelenom Stupljanin za jednu od glavnih rola. 

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

foto: PrintscreenKako smo saznali, u mjuziklu neće biti estradnih ličnosti, već su sve uloge dodeljene glumcima koji imaju talenta i za muziku, a među kojima je i Ivan Bosiljčić, koji je dobio glavnu mušku ulogu. On će glumiti Darijinog ujaka.

Pročitajte još...  SKUP OSMEH! Mnogi hoće CECINE ZUBE od 8.000 evra, Ražnatovićkin stomatolog ima NEOBIČAN ZAHTEV

foto: Printscreen InstagramFilip je prošle godine zajedno sa Petrom Pašićem osnovao producentsku kuću, a kako tvrde upućeni, u njihov prvi veliki projekat uloženo je čak milion evra. “Čudesna godina” počeće da se snima u aprilu. Naš izvor blizak Živojinoviću kaže da će film biti nešto između “Mulen ruža” i “Harija Potera”. Na scenografiji se radi već godinu dana, a šiju se i kostimi i pripremaju specijalne animacije. Interesantno je da će veliki broj uloga imati žene, na šta je produkcija ponosna jer smatraju da u domaćoj kinematografiji nisu dovoljno zastupljene.

foto: Damir DervišagićInače, mjuzikl će dobiti i svoju seriju, ali će ona biti potpuno izolovana od filma i sa mnogo više detalja. Veliki deo scena se snima u Beogradu i Subotici, a premijera se očekuje na zimu ove godine. Inače, mjuzikl je dobio prvu nagradu FCS, a imaju i podršku Ministarstva kulture.

Pročitajte još...  Posle dva moždana udara vojnik ostao nepokretan, smešten na banjsko lečenje

foto: ATA ImagesPozvali smo Filipa, ali on nije mogao mnogo da govori o ovom projektu:

– Ne mogu da komentarišem još uvek ništa jer nismo završili neke tehničke stvari. Kada se to završi, u narednih nekoliko nedelja, moći ću da iznesem detalje.

Kurir.rs/ Jelena Stuparušić/ Foto: ATA Images 

BONUS VIDEO:

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x