Isplivao snimak koji dokazuje šta Tara i Ša rade dok misle DA IH KAMERE NE SNIMAJU!

Odnos Tare Simov i Nenada Aleksića Ša već mesecima je glavna je tema kako zadrugara, tako i gledaocima.

Iako je Simova priznala emocije i otkrila da su obostrane, reper i dalje demantuje i tvrdi da su oni samo prisni prijatelji, a da njegova ljubav i dalje pripada zakonitoj supruzi.

Međutim, da je Tara ta koja govori istinu i da su oni mnogo više od prijateljstva, govori i video u kom ona ljubi i gricka Nenadovo uvo, a on sve vreme uživa i u jednom trenutku se vidi kako se stresao i naježio od njenog dodira,

Inače, kako se njegova supruga Ivana poverila svojim prijateljima, nevernom suprugu bi možda i oprostila se*s sa Tarom, ali nikako ne može to što se zaljubio i emotivno upleo u odnos sa duplo mlađom devojkom.

Pročitajte još...  Žalim za nevino stradalim i proteranim Srbima u akciji Oluja!

– Ivana se u poslednjih nekoliko meseci razbolela od tuge i silnih neprijatnosti koje joj je Ša priređivao, ali se dostojanstveno držala i bila je spremna da se bori za svog čoveka i brak. Sve bi to i ostalo tako da pre nekoliko dana nije shvatila da je Ša zaljubljen u Taru i da se tu odavno ne radi o seksualnoj već ljubavnoj privlačnosti. Slomilo ju je to što je čovek kog najviše voli drugoj obećao decu, ceo svet i ljubavno gnezdo u kom će se skućiti. Skinula je njegovo prezime sa društvenih mreža i prijateljima se poverila da je zauvek kraj – priča izvor za Alo.

foto: PrintscreenKurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x