Nisam htela da idem po RIJALITIJIMA kako bi uzela NOVAC!

Foto: Damir Dervišagić, Sonja Spasić

Silvija Đogani, ćerka Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić rešila je da se vrati na muzičku scenu, pa je otkrila kako je zaradila novac koji planira da uloži u karijeru.

foto: Damir Dervišagić

– Novac sam zaradila od vrtića koji sam otvorila. Nisam htela da idem po rijalitijima kako bi uzela novac, već sam stekla sve svojim radom – kaže Silvija, aludirajući na svoju sestru Lunu Đogani, ali i na druge članove njene mnogobrojne familije, prenose domaći mediji. 

Silvijina majka poznata denserka Slađa Delibašić nije krila ponos zbog toga što je njena ćerka bez ičije pomoći odlučila da prati svoje snove.

– Ponosna sam, niko joj nije pomogao, nema dečka niti sponzora koji stoje iza nje. Sve je sama za sebe obezbedila, uz to je divna, požrtvovana majka. Ni Đole ni ja joj nismo ništa dali, mi ne postojimo u ovoj priči. Sviđa mi se što ima tu moju crtu da može da izgura, sve što je oduvek želela može da ostvari – rekla je ponosno Slađa.

foto: Marina LopičićPodsetimo, u rijaliti formatima učestvovali mnogi članovi familije Đogani. Gagi Đogani, Baki B3, kao i Adam i Luna Đogani.  

Kurir.rs/S.M./Republika

BONUS VIDEO:

Kurir

Autor: Kurir

0 0 glasova
Vaš komentar?
Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
Facebook
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x