ČUVA OVCE, SVINJE, SAM KUVA I MESI! Kuhinja Ere Ojdanića ROZE boje, a njenu fotografiju i dalje drži na stolu pored televizora

Foto: Printscreen/Prva Tv

Era Ojdanić priznaje da najviše uživa da vreme provodi na imanju u Stepojevcu i, kako naglašava, da nikada ne uzme više mikrofon u ruke, ima od čega da živi zahvaljujući poljoprivrednim dobrima koje ima.

– Kod mene je ovde na imanju fenomenalno. Uživancija. Posebno kad je ovako lepo vreme. Ima da se jede suva pršuta, čavrci, slaninica, jagnjetina – kaže Era. 

foto: Printscreen/Prva TvEra na imanju priznaje da sve sam rad.

– Dođe mi ćerka Milena iz Beograda da mi pomogne oko pranja garderobe i posteljine, ali sve ostalo ja radim. Volim da kuvam, ali moram da priznam da mrzim da usisavam. Zato uvek platim ženu da mi usisa kuću – iskren je Era, koji dodaje da je u punoj radnoj snazi, pa često ide i do motela koji drži da i tamo pomogne ako zatreba.

foto: Printscreen/Prva TvI  pored raskoša napolju, u kući preovladavaju svetliji tonovi, te kuhinja pink boje.

U kući je uspomenu na suprugu Ljupku koja je preminula 2009. godine, koju i dalje drži kako u srcu, tako i njenu fotografiju na stolu pored televizora.

foto: Printscreen/Prva Tv- Mnogo mi nedostaje žena. Ljupka moja. Dok je bila živa, ja nisam razmišljao o domaćinstvu. Sve je ona kontrolisala. Ja sam putovao, imao turneje po Americi, Austaliji… Nisam razmišljao da li je kuća u redu. Znao sam da je sve ok. Ali kako je ona umrla, a posle toga i majka, sve je palo na mene i sina Dragutina – kaže emotivno Era.

Pročitajte još...  Dragana Katić otkrila kako je došla na Grand, govorili joj na ulici da je JEFTINA

foto: Printscreen/Prva Tv- E sada dok smo u kuhinji, očekujem da mi kaže: “Joj, Andrija dodaj mi ulje ili brašno.” Ona je ovde ostavila ceo svoj život i bila je kraljica. Ja sam težak čovek, nikada kod kuće. Sto puta sam je nalazio na stepeništu kako spava, kunja, čeka mene da dođem.

foto: Printscreen/Prva Tv- Ne može moju ženu nijedna da zameni. Ljupka je bila velika majka, supruga, baba, domaćica. Koju god ženu našao ja bih merio nju prema Ljupki, a to je nemoguće.

foto: Printscreen/Prva TvFolker kaže da je imao dosta koza, ali da je sada ostavio samo jednu koja se nedavno ojarila.

– Ništa mi nije blam da radim na imanju. Opslužujem sam životinje. Dođe i Milena da mi pomogne malo, ali sve je pod mojom kontrolom – naglašava Era, a kada smo ga pitali da li ga posećuju i kolege, kaže:

– Dolaze mnogi. Dolazio mi je nedavno Miki Mećava… Čak mi se nude da dođu da mi pomognu.

foto: Printscreen/Prva Tvkurir.rs/blic

BONUS VIDEO

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x