Najnovije Vesti

ČUVA OVCE, SVINJE, SAM KUVA I MESI! Kuhinja Ere Ojdanića ROZE boje, a njenu fotografiju i dalje drži na stolu pored televizora

Foto: Printscreen/Prva Tv

Era Ojdanić priznaje da najviše uživa da vreme provodi na imanju u Stepojevcu i, kako naglašava, da nikada ne uzme više mikrofon u ruke, ima od čega da živi zahvaljujući poljoprivrednim dobrima koje ima.

– Kod mene je ovde na imanju fenomenalno. Uživancija. Posebno kad je ovako lepo vreme. Ima da se jede suva pršuta, čavrci, slaninica, jagnjetina – kaže Era. 

foto: Printscreen/Prva TvEra na imanju priznaje da sve sam rad.

– Dođe mi ćerka Milena iz Beograda da mi pomogne oko pranja garderobe i posteljine, ali sve ostalo ja radim. Volim da kuvam, ali moram da priznam da mrzim da usisavam. Zato uvek platim ženu da mi usisa kuću – iskren je Era, koji dodaje da je u punoj radnoj snazi, pa često ide i do motela koji drži da i tamo pomogne ako zatreba.

foto: Printscreen/Prva TvI  pored raskoša napolju, u kući preovladavaju svetliji tonovi, te kuhinja pink boje.

U kući je uspomenu na suprugu Ljupku koja je preminula 2009. godine, koju i dalje drži kako u srcu, tako i njenu fotografiju na stolu pored televizora.

Pročitajte još...  Nemoj da zaspiš na sastanku i pozdravi Putina!

foto: Printscreen/Prva Tv- Mnogo mi nedostaje žena. Ljupka moja. Dok je bila živa, ja nisam razmišljao o domaćinstvu. Sve je ona kontrolisala. Ja sam putovao, imao turneje po Americi, Austaliji… Nisam razmišljao da li je kuća u redu. Znao sam da je sve ok. Ali kako je ona umrla, a posle toga i majka, sve je palo na mene i sina Dragutina – kaže emotivno Era.

foto: Printscreen/Prva Tv- E sada dok smo u kuhinji, očekujem da mi kaže: “Joj, Andrija dodaj mi ulje ili brašno.” Ona je ovde ostavila ceo svoj život i bila je kraljica. Ja sam težak čovek, nikada kod kuće. Sto puta sam je nalazio na stepeništu kako spava, kunja, čeka mene da dođem.

foto: Printscreen/Prva Tv- Ne može moju ženu nijedna da zameni. Ljupka je bila velika majka, supruga, baba, domaćica. Koju god ženu našao ja bih merio nju prema Ljupki, a to je nemoguće.

foto: Printscreen/Prva TvFolker kaže da je imao dosta koza, ali da je sada ostavio samo jednu koja se nedavno ojarila.

Pročitajte još...  Sumnja se da pripadaju FITNES TRENERU koji je nestao sa 16.000 EVRA pre 5 meseci!

– Ništa mi nije blam da radim na imanju. Opslužujem sam životinje. Dođe i Milena da mi pomogne malo, ali sve je pod mojom kontrolom – naglašava Era, a kada smo ga pitali da li ga posećuju i kolege, kaže:

– Dolaze mnogi. Dolazio mi je nedavno Miki Mećava… Čak mi se nude da dođu da mi pomognu.

foto: Printscreen/Prva Tvkurir.rs/blic

BONUS VIDEO

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x