NJENE DUGE NOGE SU SVI POHVALILI! Glumica Jelisaveta Orašanin objavila fotku i naišla na pregršt pozitivnih komentara! (FOTO)

Glumica Jelisaveta Orašanin podelila je sa svojim pratiocima na svom Instagram profilu fotografiju iz Italije. Njene duge noge isticale su se, a komentari na račun njih su se samo nizali.  

Naime, fotografija je nastala dok je ona hodala, pa su tako njene noge došle još više do izražaja. Mnogi njeni pratioci su primetili koliko dobro izgleda i upućivali su joj komplimente. 

Jelisaveta se fotografisala u Imoli kraj Bolonje.

Inače, Jelisaveta je ranije odlučila da progovori o svojoj borbi sa zdravljem, kako bi javno ohrabrila mnoge žene, koje su odustale od borbe za majčinstvo. Jelisaveta je još tada pokazala koliko joj je važno da uticaj koji ima u javnosti iskoristi na pravi način.

– Tokom čitave trudnoće primala sam redovnu terapiju jer mi je dijagnostikovan visok rizik na trombofiliju. Nažalost, testovi su kod nas veoma skupi, tako da se rade tek pošto žena doživi tri pobačaja. Ne volim da pričam o privatnim stvarima, ali ovo iskustvo želim da podelim upravo da bih ženama prenela poruku da ne odustaju – rekla je tada za magazin “Stori”.

foto: ATA ImagesKurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

Kurir

Autor: Kurir

0 0 glasova
Vaš komentar?
Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
Facebook
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x