NAKON SVAĐE, MILJANA JE MOLILA ZA OPROŠTAJ! Kulićka prišla Milici i izvinila joj se za sve, Kemezova joj odbrusila: Ispadam BUDALA

Foto: Printscreen/Zadruga

Nakon okršaja za crnim stolom, Miljana Kulić je prišla Milici Kemez kako bi je zamolila da se pomire.

– Molim te, jako mi je teško zbog tebe, izvini za sve! – rekla je Milajna.

– Miljana, mene ovde svi osuđuju jer ja komuniciram sa tobom. Takvu niko ne može da te voli i ne voli te, nikada se nećeš promeniti, a ja ispadam budala! – rekla je Milica.

– Ja sam tebe uvek štitila… I kada su pričali da si tmurna, ja sam te branila – dodala je Miljana.

Podsetimo, pre toga njih dve su se žestoko sukobile.

– Što se tiče Miljane, Bora se udarao u glavu zbog klipa sa Necom, a ona se smejala i tražila da se opet pusti. Kada su je svi napadali ja sam je branila, i rekla si mi kako da polijem mamu i tatu i kako je Bora i sa mojom sestrom, a svako ko to ponovi ide na sud i moja sestra nije neka k*rva! Ja imam ko da me štiti, ja mogu da ti napakujem tužbe i Đedović može da ti kaže koga ja poštujem i dete ti nisam pominjala, a ti si me udarala najniže i odgovaraćeš za to – rekla je Milica.

Pročitajte još...  Ona je žena MANGUP, a ja sam se PROBAJKERISAO!

– Baš sam se uplašila zbog tvojih pretnji, možeš da obrišeš d*pe sa tužbama. Ti si rekla gde mi je dete, da nije gurnuo prst u struju – odgovorila je Miljana.

– Bolesnice jedna bolesna, opet će te vezati! Molim za nju jedan tim stručnjaka, neurotična debela svinjo – dodala je Milica.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x