POSLE RASKIDA SA VOJAŽOM IZGLEDA MNOGO PROVOKATIVNIJE! Slobodna Breskvica deluje POTPUNO drugačije od one kakva je bila u vezi!



Foto: Printskrin Instagram

Otkako je raskinula sa Mihailom Veruovićem Vojažom, Anđela Ignjatović Breskvica dospela je u centar medijske pažnje. Ono što je sada privuklo veliku pažnju javnosti jeste transformacija mlade pevačice. 

foto: Printskrin/Instagram

Dok je bila u vezi sa Vojažom, Breskvica je imala stil „devojke iz komšiluka“, a sada je promenila boju kose, stil odevanja, i redovno se snima dok zavodljivo pleše. Ono što su mnogi primetili jeste da je sada mlada pevačica mnogo provokativnija nego inače. 

foto: Printscreen/Instagram

taken single pic.twitter.com/nSimWXA9bR
— kraalj ?? (@sifriranna) February 14, 2021

O njihovom raskidu fanovi i dalje raspravljaju. Mnogi i dalje veruju u to da je njihov raskid marketinški trik. Svojevremeno su se njihove komšije oglasile za medije i otkrile šta se dešava: 

– Klinci non-stop dolaze ispred njihove zgrade i čekaju ih kako bi se uslikali sa njima i saznali šta se dešava između njih. Ovih dana smo videli i kako se slikaju sa oboje, ali i kako razgovaraju sa njima da li su opet zajedno. Oni to ne negiraju, iako iz nekih razloga to ne žele i javno da potvrde. Njihovi fanovi bili su van sebe kada su čuli novosti, skakali su i grlili ih, a oni su se zadovoljno smeškali – rekle su komšije za Blic nedavno. 

foto: Printskrin/InstagramKurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

Kurir

Autor: Kurir

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare