SENZACIONALNA ponuda paket aranžmana! Maldivi = 940 EUR; Dubai 5* = 499 EUR

Oni koji su posetili Maldive kažu da je to mesto gde počinje raj na zemlji. Verujemo da je zaista tako. Reljef Maldiva je nastao kao posledica povećane vulkanske aktivnosti u ovom regionu. Većina ostrva Maldiva je vulkanskog porekla. Oko 95 ostrva pretvoreno je u odlične turističke centre. Maldivska ostrva svojim palmama, belim peskom, tirkiznim lagunama, koralnim grebenom, bogatim podvodnim svetom i raskošnom lepotom, neprestano privlače turiste iz celog sveta. A srpski turisti itekako posećuje ovu ostrvsku državu, jer im jedna od vodećih turističkih agencija u Srbiji, agencija “Travelland” obezbeđuje više nego povoljne paket aranžmane. Već od 01. marta možete izabrati bilo koji datum polaska za Maldive i rezervisati svoj desetodnevni odmor po ceni od ukupno 940 evra (po osobi). U cenu je ulkučeno gotovo sve što vam je potrebno: avio prevoz na relaciji Beograd-Male-Beograd; smeštaj u dvokrevetnim sobama, usluga polupansiona; kolektivni transferi prema programu; aerodromske; boravišna taksa u hotelu. Naniža cena delux sobe sa pogledom na grad i uslugom punog pansiona je 1070 evra. Jedan od hotela za preporuku je Hotel Arena Beach 4* smešten na obali ostrva Mafuši koji nudi moderne i mirne smeštajne jedinice, besplatan bežični internet u celom objektu. U okviru objekta gosti mogu uživati u vodenim sportovima kao što su ronjenje, gnjuranje i jedrenje na dasci.

foto: Promo

Sami kreirajte svoj odmor iz snova, a agencija “Travelland” će vam pomoći u tome. Tokom marta, aprila i maja svakog dana postoje individualni polasci za Maldive, a na vama je da se odlučite za tačan datum i smeštaj iz ponude:

Triton Beach Hotel 3* / 7 noćenja = od 960 evra Kaani Beach Hotel 3* / 7 noćenja = od 1070 evra Kaani Palm Beach Hotel 4* / 7 noćenja = od 1120 evra Paradise Island Resort & Spa 4* / 7 noćenja = od 1550 evra

Pored standardnih paketa iz ponude, ukoliko imate posebne želje za drugačijim vidom odmora, agencija “Travelland” će vam i to obezbediti. Vaše je samo da uživate!

foto: PromoA sigurno ćete uživati ukoliko se opredelite i za Dubai! SPECIJALNE PONUDE od 02. marta do 08. maja, aktuelne su u agenciji “Travelland”. Boravak od 6 dana u Hotelu sa 5* može vas koštati svega 499 evra. U ponudi su paket aranžmani i od 8 i 10 dana, a atraktivni hoteli su:

– Movenpick Jumeirah Lakes Towers 5* – The Retreat Palm Dubai Mgallery By Sofitel 4* – Atana hotel 4*

– Sheraton Jumeirah Beach Resort 5* – Jannah Marina Bay Suites 4*

Kad kažemo paket aranžman, to znači da vam je pored avio karte, taksi, smeštaja, transfera što je uključeno u cenu, na raspolaganju i vodič na srpskom jeziku. Verujemo da će ovakva pomoć mnogima značiti kada su u gradu poput Dubaija. Agencija “Travelland” se trudi da svojim putnicima maksimalno bude na usluzi i učini da njihovo putovanje bude potpuno rasterećujuće.

Zato se samo prepustite i uživajte u sjaju i egzotici ovih destinacija.

Rezervacije aranžmana se mogu izvršiti na adresi Dobračina 43, u Beogradu. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju “Travelland” možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Promo tekst

Kurir

Autor: Kurir

0 0 glasova
Vaš komentar?
Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
Facebook
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x