Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Ovo je Dejan Mihajlović kome se pre 8 dana gubi svaki trag, porodica u šoku

Dejan Mihajlović (50) iz sela Vojnegovac kraj Pirota je, pre nego što je izašao iz kuće, obavestio oca gde je ostavio ključeve od kola, pospremio je kuću, izašao i više se nije vratio. Porodica ga traži već osmi dan. O Dejanovom nestanku obaveštena je i policija.

Iz kuće je izašao u nedelju popodne, 7. februara, oko 17 sati. Pet dana se nije pojavljivao na poslu, a prema rečima njegovog brata, ocu je rekao da ide na “neku obuku za posao u Niš”. Kako kaže, čuo se sa Dejanovom koleginicom koja mu je rekla da nije trebalo da ide na ikakvu obuku i da nije dolazio na posao.

Pročitajte još...  Molili ga da ne budu potrčci, on im vratio MILO ZA DRAGO!

– Plan je da ga sutra tražimo u široj i bližoj okolini, pa ćemo da vidimo… Policija kaže da nije prelazio granične prelaze. Čuli smo se u subotu uveče, normalan razgovor, kao i svakog puta, obavezno bismo se čuli svaka dva, tri dana Ništa mi nije ukazivalo da će ovako nešto da se desi, nikakve suicide misli. Posle ga nisam zvao, imao sam neki posao, a on je rekao da je umoran, rekoh da ga pustim malo da odmori. Sad je nedostupan – kaže Dejanov brat koji živi u Vranju.

Dejan, kaže njegov brat, nije imao problema, živeo je sam, sa ocem. Na novom poslu je počeo da radi pre dvadesetak dana, a bratu je rekao da mu posao težak, da nije siguran da li će se uklopiti i da će da radi još jednu nedelju, pa će da vidi.

Pročitajte još...  Otvorena izložba posvećena prvom SRPSKOM AGRONOMU (FOTO)

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

– Auto je ostavio, a svugde je išao autom. Kuću je sredio, ispustio vodu iz bojlera, iz kupatila… Sve to što je uradio pre nego što je otišao ukazuje na to da ne planira da se vraća, bar na neki period. Da l’ je negde pobegao, on nije dete, 50 godina ima, nikad nije negde otišao da se makar meni ne javi porukom – priča Dejanov brat i napominje da otac nije video šta je Dejan nosio od odeće.

– Ocu je ostavio i dokumentaciju od auta, do kad je registrovan, zalepio na neka vrata, kao i kad otac treba da ide da produži socijalno osiguranje, kome da se obrati tačno, u martu. On niti je bio alkoholičar, niti kockar, nije imao ni bankarske dugove, nije imao problem sa ljudima, nikom se nije zamerio. Ne znam koji razlog može da bude – objašnjava Dejanov brat.

Pročitajte još...  SUZANA NAS JE PREDSTAVLJALA NA EVROSONGU PA DOŽIVELA PAD Srbija ju je gledala s ljubavnikom koji je šamara, a to nije jedini BLAM

On napominje da će se u potragu za Dejanom uključiti i radio amateri. Da saznamo bilo šta, kaže brat.

(Kurir.rs/Telegraf)

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x