Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

OSTALA SAM ŠOKIRANA NISAM NIŠTA ODGOVORILA – O BOŽE DA LI JE STVARNO TO REKAO! Švajcarska teniserka o susretu sa Federerom


Švajcarska teniserka Džil Tajhman je u Sinsinatiju stigla do polufinala, a zatim se prisetila najlepše uspomene vezane za sunarodnika Rodžera Federera, koji je nedavno objavio da u 40. godini života ide na novu operaciju kolena.

„Jednom na US openu se desilo nešto smešno između nas. Mislim da je to bilo 2018, bilo je to pred poslednji meč kvalifikacija za mene. Izlazila sam iz svlačionice u jedan jako uzak hodnik, a on je dolazio iz suprotnog smera sa, ne ne šalim se, četiri ili pet kamera. Nisam želela da smetam, pa sam se sklonila sa strane“, prisetila se Tajhman i nastavila:

„Dok je prolazio pored mene rekao mi je: ‘Srećno’, na nekom švajcarsko-nemačkom. Ostala sam šokirana. Nisam mu ništa odgovorila. Samo sam razmišljala: ‘O moj Bože, da li mi je stvarno to rekao?!“.

Pročitajte još...  Više povređenih u masovnoj tuči

Pored nje je u tom trenutku bila mnogo iskusnija sunarodnica Peti Šnajder, koja je uspela da obuzda strasti mlađe koleginice.

„Čekala sam sa njom, i ona je igrala poslednje kolo kvalifikacija te godine. Rekla sam joj: ‘Peti, ovo se desilo!’, a onda mi je odgovorila da se opustim, da je sve u redu. On je onda ponovo prošao i ponovo nam obema rekao: ‘Srećno!’. Pogledala sam, mislila sam da je ovo sada već nemoguće. Da li sam već izgubila? Te godine sam se čak i kvalifikovala…“, uz smeh je prokomentarisala Tajhman i dodala:

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

„Rodžer mi je dvaput poželeo sreću. Bila sam u fazonu, dobro, to je to. To je znak“.

Pročitajte još...  "DOŠAO SAM DA TE UBIJEM" Jeziv zločin kod Bujanovca ZBOG LUBENICA, žrtva odgovorio ubici, to su mu bile poslednje reči!

Kurir sport

Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x