Tina Ivanović u braku sa Zvezdanom 25 godina, a jedna stvar ju je IZLUĐIVALA

Pevačica Tina Ivanović 25 godina uživa u skladnom braku sa Zvezdanom Anđićem, a sada je otkrila nepoznate detalje njihovog odnosa.

– Ja sam Zvezdana zaključala, on ne sme da mrdne. U svakoj godini se desi da negde zapne, ali mi guramo već 25 godina zajedno. Ja slavim život, ljubav ne treba slaviti samo jedan dan, već ceo život, ako je jedan dan to nije ljubav – priča Ivanovićeva.

– Na početku veze kada je bio nemiran i držao diskoteke, razne devojčice su se muvale oko njega, ali ja sam to sve sasekla, sada je kao bubica. Zvezdan voli da se šali na svoj račun, ja ga ne shvatam ozbiljno, imamo stabilnu vezu. Mediji su pisali svašta, on voli da se zeza sa njima pa često izmisli nešto – dodala je pevačica.

Budući da je pobedila tešku bolest, ističe da su to bile najteže godine u njenom životu. 

– Najteže su mi pale 2015. i 2016. godina, ali tada sam pobedila. Najteža je borba sa samim sobom. Hvala Bogu, sve je ispalo kako treba. Apelujem na sve žene da se kontrolišu, jer sve što se na vreme otkrije se može izlečiti. Više se ne nerviram oko gluposti i nebitnih stvari, jer život je čudo – rekla je Tina.

foto: Damir Dervišagićkurir.rs/blic

BONUS VIDEO

Kurir

Autor: Kurir

0 0 glasova
Vaš komentar?
Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
Facebook
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x