Treba da se udalji od Tare, možda još IMA NADE

Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić, Printscreen

Reper Nenad Aleksić Ša je nominovani zadrugar. U studiju je došla njegova podrška, njegov prijatelj, Dušan. Naime, reperova supruga se nije pojavila, zbog čega se nagađa da više nema njenu podršku zbog suviše prisnog odnosa sa Tarom Simov.

– Mi slabije gledamo, obično nam sve prenose. On je potpuno drugačija osoba, ne poznajemo ga ovakvog. To što je uradio, javnost ga osuđuje. Ne znam šta da kažem, jer ne znam šta je u njegovoj glavi. Da je dobro, nije. Treba da se udalji od Tare i shvati šta radi. Možda još uvek ima nade… Sa Ivanom sam se video danas, nije na meni da sada prenosim – rekao je Dušan.

Inače, Tara Simov i Nenad Aleksić Ša su već nekoliko nedelja glavna tema u Beloj kući. Njih dvoje se ne razdvajaju, a mnogi spekulišu da između njih dvoje postoji nešto više od prijateljstva. Iako Ša sve vreme tvrdi da su oni samo prijatelji, svi su primetili da često ljubomoriše Tari, a ona je u jednom trenutku čak i rekla da je zaljubljena u njega.

Pročitajte još...  DONEO MI JE HRANU, PA PROBAO DA ME SILUJE! Teško pokretna devojka (26) iz Knjaževca tvrdi da je doživela horor posle majčine smrti

Ša je u više navrata istakao da se plaši da ga je porodica napustila i da ga niko ne podržava napolju. On je u više navrata bio tužan jer mu nedostaje supruga, ali nije prestajao da bude blizak sa Tarom.

On se nedavno žalio Franu da mu je muka od stresa.

“Baš sam u ku*cu, budim se tebra, nije mi do života. Niko me ne kapira, sve žive smaram, postao sam glavni smarač”, rekao je Ša.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x