Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Posle filmske otmice jednog sud pustio iz protvora, drugi u bekstvu VIDEO

Batine, otmica, ubacivanje u gepek, vožnja van grada, potom brutalno prebijanje i nakon toga izbacivanje iz automobila – nisu radnja filma nego događaj koji je na noge podigao Bileću, ali i zgrozio sve ostale. Ovako su Marko Zvijer i Željko Vujović iz Bileće oteli i prebili nedužnog dvadesettrogodišnjaka iz iste opštine.

Sve se dogodilo u petak, ali je policija reagovala tek u ponedeljak, jer Dušan, zbog pretnji nasilnika, napad nije smeo da prijavi policiji. Policija je iz drugih izvora došla do saznanja i slučaj je stigao u ruke pravosudnih institucija. Ipak, Osnovni sud Marka Zvijera pušta iz pritvora, dok je Željko Vujović u bekstvu.

Rođak pretučenog mladića Milentije Milošević rekao je da su se i danas okupili da traže objašnjenje zbog čega je donesena ovakva odluka suda.

Pročitajte još...  Naleteo kolima na drvo, jedna osoba povređena

Dušanov drugar Bojan Grubačić bio je očevidac i još potresen priča kako je došlo do sitne prepirke u kafiću, ali u njoj čak i nije direktno učestvovao Dušan.

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

“Presekli su nam put autom, njega (Dušana) ubacili u gepek i odvezli u nepoznatom pravcu. Posje određenog vremena su ga izbacili iz gepeka i otišli u nepoznatom pravcu”, naveo je Grubačić.

Otac i deda Dušana Miloševića nisu danas mogli da govore. A Dušan je kući još u šoku. Šokirana je i šira javnost. Sud će do nedjelje najkasnije do deset da se odredi ostaje li pri stavu da Zvijer bude van pritvora ili ne. Napadači, Zvijer i Vujović, na prošlim izborima bili su kandidati za odbornike na listi “SRS dr Vojislav Šešelj” u Bileći.

Pročitajte još...  Australijski poslanici zovu Bajdena da ga oslobodi!

Kurir.rs/RTRS

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x