Vodili su me kod baba da mi SKIDAJU VRADŽBINE!



Foto: Printscreen/Premijera

Pevačica Radmila Manojlović je u emotivnoj ispovesti istakla da joj je baka bila najveće podrška i da su je kao malu vodili kod vračare da joj skidaju vradžbinu jer je mnogo plakala kao mala.

foto: Printscreen/Premijera

„Više od 6 meseci nisam pevala. Zbog smrtnog slučaja sam se malo više povukla da odboklujem, da ne budem sređena, nasmejana i lepa.Izgubila sam baku, maminu mamu. Ona nam je od 2004. bila i majka i baka. Bila je tu za mene i sestru kada je bilo najteže. Nije nam dala da osetimo gubitak mame, bila je ženski oslonac. Ona je jedino što mi je ostalo od majke. Poslednji put sam je videla pred vanredno stanje, u martu prošle godine. Ona mi je ulepšavala život i sve probleme sam zaboravljala kad je ugledam. Mislim da nema nečega što joj nisam ispunila, ona je bila srećna što ima nas“, započela je priču Rada.

„Svi su rekli za mene kad sam se rodila da ću biti pevačica. Mnogo sam plakala, vodili su me kod baba da skidaju vradžbine. Mnogo sam vrištala pa su me odveli kod nje, ali ja i dan danas vrištim“, rekla je Rada.

„Moje detinjstvo je bilo predivno, vratila bih se. Ja sam igrala tenis, radila sam šta sam htela, bilo je neko drugo vreme. Svi smo se na selu znali. Danas roditeljima nije lako. U detinjstvu mi ništa nije nedostajalo, možda sam ja tako bila vaspitana. Mi nismo imali ništa, ali smo imali ljubav i sreću.“, rekla je Rada u „Premijera-vikend specijalu“.

foto: Printscreen/PremijeraKurir.rs/M.M

BONUS VIDEO:

Kurir

Autor: Kurir

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare