Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas!

Komšinica ga zamolila da joj pričuva ćerke on ih neprimereno dodirivao

Muškarac (81) s područja Kruševca, posle saslušanja tužilac ZJT je predložio a sudija za prethodni postupak prihvatio, određen je pritvor do 30 dana zbog dva krivična dela i to krivično delo obljube sa detetom i krivično delo nedozvojene polne radnje.

Osumnjičeni je, kako smo već pisali, uhapšen pod sumnjom da je u nedelju naveče u svom domaćinstvu neprimereno dodirivao dve devojčice stare 8 i 9 godina.

Reč je o deci koju je majka s područja Kruševca ostavila na čuvanje kod njega dok je ona na poslu.

On se branio a podržava ga i supruga da se maltene šalio s decom i da ih je milovao kao deda. Devojčice su potvrdile i da im je zavlačio ruke ispod suknjica i dodirivao ih po intimnim delovima tela što već nije iz milošte starog čoveka.

Pročitajte još...  Za večite su nekada igrala gospoda, ovi danas SKIDAJU GAĆE, BACAJU MEDALJE I POKAZUJU ONU STVAR!

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Deca su ispričala doživljenu neprijatnost majci a ona slučaj prijavila policiji koja je munjevito regovala i u nedelju naveče muškarca lišila slobode i zadržala u pritvoru do odluke sudije koja je danas donesena. Više javno tužilaštvo je danas donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv muškarca kojom se utvrđuju sve okolnosti pod kojima se neprijatan događaj odigrao a muškarac je u međuvremenu smešten iza rešetaka.

(Kurir.rs/D.D.I.)

Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x