Saznajte šta sve možete da uradite sa ovim magičnim gedžetom!

Proizvod koji već duži vremenski period olakšava svakodnevnicu ljudima širom sveta, napokon se nalazi i na našem tržištu! Zahvaljujući njemu nećete se više nervirati zbog manjka mesta, što nemate gde da stavite telefon, tablet ili bilo šta što vam je neophodno da bude pri ruci. Više vam ništa neće padati po kolima, niti sa polica ili nekih improvizovanih mesta. Bilo da su teži ili lakši predmeti, stavite ih na ovaj magični stiker i opustite se.

foto: Promo

Ima neverovatnu moć prijanjanja! Čvrsto se, bez lepka, lepi za sve vrste materijala: zid, kamen, koža, plastika, cigla, metal, staklo i ostaje čvrsto zalepljen onoliko dugo koliko vi to želite!

Kada postavite magični stiker na željeno mesto, na njega možete postaviti bilo koji predmet koji želite da odložite: mobilni telefon, tablet, kablove, flašice sa vodom, kancelarijski ili kuhinjski pribor ili bilo koji drugi proizvod.

foto: PromoMagični stiker je izrađen od visokokvalitetne nano gume koja izdržava i veće težine kao i visoke temperature ( do 100 stepeni Celzijusa).

foto: PromoMagični stiker NIJE za jednokratnu već za VIŠESTRUKU upotrebu. Ukoliko vam više nije potreban na nekom mestu, jednostavno ga skinite sa te površine i bez ikakvih problema stavite na novu površinu. Možete ga premeštati sa mesta na mesto kad god vam je to potrebno i koristiti nebrojeno puta. Nakon skidanja ne ostavlja nikakve tragove na površini gde je bio zalepljen!

Ukoliko vam se magični stiker zaprlja, možete ga oprati običnom vodom i nekim od sredstava za pranje, bez bojazni da će izgubiti svoju magičnu moć.

foto: PromoPakovanje sadrži dva magična gumena stikera različitog oblika koje možete koristiti na različite načine i u različitim situacijama. Njihove karakteristike su sledeće:

Materijal: Izuzetno izdržljiva nano guma
Pakovanje: 2 magična stikera različitog oblika
Dimenzije: 15cm x 3cm / 13,5cm x 5,5cm
Težina: 60gr
Boja: Crna

Magični stiker možete poručiti klikom OVDE po sniženoj ceni od samo 990 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

foto: Promo*Celokupan asortiman proizvoda možete pogledati OVDE.

Kurir

Autor: Promo

0 0 glasova
Vaš komentar?
Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
Facebook
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x