Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Kako je Majkl Džekson “odjavio” Tajsona!

Tajson je krajem 80-tih bio na vrhuncu slave, gotovo kao i Džekson. Najmlađi šampion teške kategorije u istoriji je prisusvovao Majklovom koncertu u Klivlendu i imao priliku da se sa menadžerom Donom Kingom nađe u bekstejdžu, te je želeo da upozna kralja popa, prenosi britanski San.

foto: Profimedia

– Tako stojimo Don i ja i pre koncerta nailazi Majkl. Don mu rukom pokaže ono “pis”, ovaj mu uzvrati, pa mu onda i ja pokažem, a tada Džekson spusti ruku – prepričava Tajson i nastavlja:

– Pomislio sam da me namerno ignoriše, ali rekoh, ma, sigurno me nije video. Gde da me zeza, pa ja sam j….i šampion! Kasnije smo bili u bekstejdžu sa celom ekipom koja ga prati. I u jednom trenutku eto ga Majkl i nešto priča sa Donom, ali ne i sa mnom.

Pročitajte još...  ŠTA ĆE SE DESITI SA TELOM AKO SE NE TUŠIRATE SVAKI DAN? Evo koje su najčešće POSLEDICE i kako treba pravilno da koristite SAPUN!

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

foto: ProfimediaOno što je usledilo dodatno je šokiralo Gvozdenog Majka.

– Pošto sam došao da ga upoznam, krenem do njega, a on u fazonu: “Odnekud te znam, samo ne znam odakle”. I potpuno je slomio moj ego. Rekoh mu: “Ma, ja sam običan fan, drago mi je što sam vas upoznao”. “Važi”, samo je odgovorio i otišao do automobila. 

Tajson je godinama bio ljut na Majkla Džeksona, nije želeo da bude u njegovoj blizini. Međutim, jednog dana Majkl ga je pozvao da se druže.

– Rekao sam, u redu, dolazim. Odleteo sam avionom do njega, tad smo se družili i nastavili nakon toga. Pomislio sam: “J…i ga, on je zaista dobar tip. Međutim, u sebi sam se pitao zašto me tog dana ignorisao, da li je to namerno uradio… A znao je ko sam.

Pročitajte još...  Minuti su delili dečaka od SMRTI zbog slatkiša koji radnici nisu hteli da mu daju

P. G. / Kurir sport

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x