Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Posle Milene i Ive, još četiri žrtve se javile policiji


Ove devojke nemaju status oštećenih jer je prošlo dosta vremena od momenta kad su, kako kažu, seksualno zlostavljane

Istraga protiv reditelja i vlasnika škole glume Miroslava Mike Aleksića juče je nastavljena saslušanjem svedokinje koja je bila njegova učenica i koja se sama javila policiji pošto je on uhapšen.

Kako nezvanično saznajemo, ona nema status oštećene, ali je svedočila o zlostavljanju za koje je rekla da ga je preživela pre više od osam godina.

foto: Damir Dervišagić, Dado Đilas- U sredu i juče saslušane su ukupno četiri devojke koje su svedoci u ovom postupku. Sve četiri javile su se na javni poziv posle prijava glumica Milene Radulović i Ive Ilinčić – kaže izvor i objašnjava da su, prema svedočenju, ove devojke takođe preživele seksualno zlostavljanje, ali je krivično gonjenje za dela za koja bi se eventualno Aleksić gonio u odnosu na njih zastarelo. – I one su žrtve, po onome što su ispričale da su doživele, ali će, zbog proteklog vremena, imati status svedoka – kaže sagovornik.

Pročitajte još...  BOJANA RODIĆ DANAS SLAVI ROĐENDAN! Čestitke pljušte sa svih strana, TRUDNICI se prvi OBRATIO izabranik MIRKO ŠIJAN! (FOTO)

Zastupnik nekoliko oštećenih devojaka, advokat Jugoslav Tintor kaže za Kurir da bi naredne nedelje trebalo da bude nastavljeno saslušanje svedoka. Pritvor koji je Viši sud u Beogradu odredio Aleksiću posle saslušanja ističe 18. februara i do tada sud mora da donese odluku da li će mu on biti produžen.

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

(Kurir.rs/J. S./foto Dado Đilas, Damir Dervisagić)

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x