Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Uhapšena žena koja je prekršila kodeks Kamore i uvrstila prostituciju u aktivnosti svog klana

Marija Lićijardi (70), moćna mafijašica za koju se veruje da je članica ozloglašene napuljske mafije Kamore, planirala je da “poseti svoje ćerke” i “obavi neka posla” na jugu Španije, prenosi La Republika. Umesto toga, uhapšena je dok je čekala da se čekira.

Poznata pod nadimkom “Pikoleta” (malecka), Lićijardi je bez opiranja otišla sa policijom. Optužena je za mafijaško udruživanje, iznudu, nameštanje aukcija-
Tužilaštvo navodi da je ona šefica Lićijardi klana koji je osnovala sa bratom Đenarom, poznatim kao Skimina (majmun) 1994. godine.

Banda je aktivna u Sekondiđianu, kvartu Napulja koji je ključan za trgovinu narkoticima. Pikoleta je provela osam godina u zatvoru iz kog je puštena 2009. godine, prenosi Dejli mejl.

Pročitajte još...  Postoji mogućnost da Srbi neće plaćati putarinu u našoj zemlji!

Italijanske vlasti upozorile su da lokalni mafijaši sada planiraju da se prošire u Španiji. Poznato je da je Kamora prisutna na ostrvima poput Ibice i Majorke, koja zbog njihovog strateškog položaja služe kao sabirni centar droge iz Latinske Amerike.

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Posle smrti brata, Lićijardi je došla na čelo porodičnog klana i zadržala kontrolu nad njim tako što je okupila u neformalnu koaliciju 20 drugih grupa Kamore.

Telegraf navodi da je pod njenim vođstvom, Sekondiđiano alijansa postala ograzovanija, tajanstvenija i moćnija. Alijanasa se, međutim, raspala 2000. godine zbog surovog sukoba oko pošiljke heroina. Godinu dana kasnije, Pikoleta je osuđena na zatvorsku kaznu i puštena 2009. godine, samo da bi nastavila tamo gde je stala.

Pročitajte još...  PRONAĐEN I DNK LAZARA VUKIĆEVIĆA U KUĆI STRAVE VELJE NEVOLJE? Belivuk bio u paranoji da ga navijač prati i da dojavljuje kretanje!

Pre nego što je otišla u zatvor, “kuma” Lićijardi je uvrstila prostituciju u svoje kriminalno carstvo iako se to kosi sa pravilima Kamore. Mediji prenose da je klan kupovao žene, od kojih su mnoge bile maloletne, od albanske mafije.

Lićijardi, koja voli da je u centru pažnje, policija opisuje kao “praktičnu, šarmantnu i izuzetno inteligentnu” ali i jednako surovu kao i njene muške kolege.

Kurir.rs

Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x