Besplatno parkiranje za praznik, 15. i 16. februara!

BEOGRAD – JKP Parking servis saopštio je da se za vreme obeležavanja Dana državnosti Srbije parkiranje neće naplaćivati u ponedeljak i utorak, 15. i 16. februara. Sa redovnom naplatom parkiranja nastavlja se u sredu, 17. februara.


Radno vreme “Parking servisa” za Dan državnosti Srbije

Javno komunalno preduzeće “Parking servis” saopštilo je danas da u ponedeljak i utorak, 15. i 16. februara, neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada, povodom obeležavanja Dana državnosti Srbije.

Tokom predstojećeg praznika, biće zatvorene i poslovnice Korisničkog servisa u ulicama Takovska 31 i Mileševska 51. Sve javne garaže, posebna i SMS parkirališta biće neprekidno otvoreni za vreme praznika i radiće po uobičajenom sistemu naplate, kao i Služba za prenos vozila. Od srede, 17. februara, naplata i kontrola parkiranja u zoniranim delovima grada, kao i svi šalteri Korisničkog servisa, radiće po uobičajenom radnom vremenu, dodaje se u saopštenju.

Besplatno i u Novom Sadu

JKP Parking servis saopštio je da se za vreme obeležavanja Dana državnosti Srbije parkiranje u Novom Sadu neće naplaćivati u ponedeljak i utorak, 15. i 16. februara. Sa redovnom naplatom parkiranja nastavlja se u sredu, 17. februara.

(Kurir.rs/Tanjug)

Kurir

Autor: Kurir

0 0 glasova
Vaš komentar?
Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
Facebook
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x