Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

SUPRUGA NENADA ALEKSIĆA ŠA SKINULA BURMU, STAVILA TAČKU NA NJIHOV ODNOS?! Ivana svima stavila do znanja da je njihov brak ZAVRŠEN?

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša su već nekoliko nedelja glavna tema u Beloj kući. Njih dvoje se ne razdvajaju, a mnogi spekulišu da između njih dvoje postoji nešto više od prijateljstva.  Iako Ša sve vreme tvrdi da su oni samo prijatelji, svi su primetili da često ljubomoriše Tari, a ona je u jednom trenutku čak i rekla da je zaljubljena u njega.

Ša je u više navrata istakao da se plaši da ga je porodica napustila i da ga niko ne podržava napolju. On je u više navrata bio tužan jer mu nedostaje supruga, ali nije prestajao da bude blizak sa Tarom.

On se nedavno žalio Franu da mu je muka od stresa.

Pročitajte još...  TEA TAIROVIĆ u ulozi seksi učiteljice! Za AFERU kriva PEVAČICA koja ne zna šta će od LJUBOMORE!

“Baš sam u ku*cu, budim se tebra, nije mi do života. Niko me ne kapira, sve žive smaram, postao sam glavni smarač”, rekao je Ša.

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

“Nisi, mene nisi nikad…”, uzvratio je Pujas.

“Ti si meni super sad, meni je drago što si super. Legao bih sad na ovaj beton, umro bih tu. Ne mogu, raspadam se. Gde da sednem, gde da stanem, da li ovde ili ovde. Ne mogu više, ne mogu više. Muka mi je, opet mi se povraća od stresa”, rekao je Ša.

Međutim, ono čega nije svestan jeste to da je Ivana navodno već rešila da stavi tačku na njihov brak. Naime, kako se može videti na fotografijama koje je ona objavila na svom Instagram profilu koje su objavljivane poslednjih dana, Ivana ne nosi burmu!

Pročitajte još...  TEŽAK ŽREB ZA RUKOMETAŠE: Srbija protiv Hrvatske i Francuske na Evropskom prvenstvu

foto: PrintscreenOvaj njen potez bacio je sve u rebus, pa se spekuliše da je ona stavila tačku na njihov odnos jer verovatno smatra da je njen suprug previše blizak sa zadrugarkom.

foto: PrintscreenInače, kada je Ivana dolazila da podržava svog supruga, ona je nosila burmu.

foto: PrintscreenKurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x