Opleo po zadrugarima koji ih osuđuju, a onda POTKAČIO I TOMOVIĆA!

Foto: Instagram screenshot, screenshot

Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić su se sinoć na žurki prvi put poljubili i konačno ozvaničili svoju ljubavnu vezu. Iako je u prethodnih 7 dana bilo vrlo izvesno da će doći do veze, ta vest je izazvala veliku pažnju i burne reakcije, kako zadrugara, tako i gledalaca.

Sada se oglasio i Stefanov otac, Osman Karić, koji je primetno zadovoljan novopečenom snajkom. Evo kako on gleda na to što je Jovana, samo sedam dana nakon raskida, uplovila u ljubavnu romansu sa njegovim sinom.

– Što se tiče ulaska u vezu Stefana i Jovane jako sam srećan. Iz priloženog se videlo da će do te veze doći pre ili kasnije, jednostavno taj fluid, hemija koja kulja iz njih ubrzala je kontakt, pa samim tim i brzi ulazak u vezu. Stefana dugo nisam video ovako srećnog i prosto ozarenog, mislim da je napokon našao devojku (ženu) za duži vremenski period. Naravno, Jovanu ne poznajem, nisam u njenom mozgu da bih znao šta misli, mogu samo da verujem u ono što vidim, vreme će pokazati – rekao je Osman.

foto: PrintscreenOsvrnuo se i na burne reakcije ukućana, a smatra da će pokušavati na sve načine da ih rastave.

– Kad su ukućani u pitanju, njihovo mišljenje me iskreno ne dotiče. Najviše će se pronaći lažni parovi i fejk veze, gledaće na sve načine da ih rastave. Mislim da neće uspeti u tome, jer ta veza Stefana i Jovane biće jača od njihovih podlih napada i “cunamija” koji će prebroditi. Stefan je vešt magelan, njegov brod je prototip “Titanika” koji ovoga puta neće potonuti već će stići u mirnu luku – dodao je Karić.

On se potom osvrnuo na Tomovićeve osude Jovanine i Stefanove veze i iznenadio sve.

Vladimira Tomovića neću komentarisati. Mislim da on ima opravdanih razloga za napade koje će verovatno koristiti protiv te veze. Da sam na njegovom mestu, bio bih uzdržan, ne bih se mešao i ponižavao sebe. Mada opet moram reći “Svako ko gubi ima pravo da se ljuti!” – zaključio je Osman Karić.

foto: Printskrin/FacebookKurir.rs/Pink/M.M.

BONUS VIDEO:

Kurir

Autor: Kurir

0 0 glasova
Vaš komentar?
Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
Facebook
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x