SVETI SE ŠKOLSKOM DRUGU! Nikola Đorđević napljuvao Danijela, otkrio sve njegove tajne sklonosti (VIDEO

Nikola Đorđević je nakon izlaska iz zadruge otkrio da bi Danijel Višić gore prošao nego sa Tomovićem da je čuo šta je on rekao za njega.

Tvrdnje novog zadrugara, svog školskog druga, Danijela Višića, da je homoseksualne orijentacije i da je ugnjetavan u školi, Nikolu je iznenadilo i ostao je u neverici. 

– Ja ga dočekao kao svog, što se kaže, a on ovamo u studiju kanal. Krivo mi je što to nisam čuo, inače bi prošao gore nego sa Tomovićem – rekao je Đorđević.

Kako kaže, nikada se nisu družili van škole. Čak ni u školi nisu sedeli zajedno.

– Dosta ljudi mi se javilo, niko ništa lepo nije imao da kaže. Dosta devojaka ga je komentarisalo u lošem kontekstu, jer dok smo bili mlađi, imao je loš pristup prema devojkama. Prepucavao se sa njima, kačio gole slike… Tako da su videli da je neka ”landara” i pozvali ga ovde. Dečko izjavio da se bavi modelingom, ne znam samo kako na onu građu… Kaže da je profesionalni košarkaš… Ne znam samo u kom životu – dodao je Nikola.

Potom se dotakao tvrdnji Nenada Lazića Nece da Danijel ima naloge na LGBT sajtovima za upoznavanje.

– Pričali su da ima neke gej profile. Rekao je Neca da ga je našao. Bio je ubeđen da ga je video. Neca je tu našao prvu ljubav, ništa nije isključeno. To nam je pričao u pabu. Danijel se vadio da je neko uzeo njegove slike, koje su stvarno na tom sajtu – rekao je bivši zadrugar Nikola u “Pitan za druga”. 

foto: Pritnscreenkurir.rs 

Kurir

Autor: Kurir

0 0 glasova
Vaš komentar?
Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
Facebook
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x