Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Svako je otišao na svoju stranu!

Pevačica Slađa Alegro se osvrnula na odnos sa Andreanom Čekić sa kojom više ne komunicira.

foto: Printscreen/Magazin IN

– Iskreno, ništa se nije dogodilo. Andreana je prosto nestala, tako je odlučila. Bože moj, ljudi se raziđu. Nije bilo nikakve svađe, ni prepirke. Želim joj sve najbolje i o njoj mislim samo lepo. Bezveze je da se sa nekim družite, a posle da ružno pričate o njemu. Svako je otišao na svoju stranu, eto toliko – rekla je pevačica i stavila tačku na odnos sa Andreanom.

Slađa je takođe otkrila da nije uvek bilo lako nastupati na privatnim proslavama, pa zbog toga više i ne radi takve tezge.

Pročitajte još...  MIA BORISAVLJEVIĆ BEZ BLAMA PODIGLA MAJICU I POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Pevačica objavila kako izgleda u drugom stanju! (FOTO)

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

– U jednom trenutku karijere morate odlučiti u kom smeru će ona ići… Desilo mi se, kada sam pevala na jednom veselju, nekada davno, da je jedan gospodin bio jako bezobrazan, pripit i sve što ide uz to. Želeo je da se ja popnem na sto, ali sam naravno odbila. Previše dugo sam u ovom poslu da sam naučila kako da hendlujem određene stvari i kada treba da stavim tačku – otkrila je Slađa.

foto: ATA ImagesKurir.rs/Alo/M.M.

BONUS VIDEO:

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x