Masakr počinjen u stanu u Beogradu! ČITAJTE U KURIRU!



Nebojša Belivuk, otac Veljka Belivuka, počinio je masakr pre tačno 26 godina u porodičnom stanu u širem centru Beograda kad je aktivirao ručnu bombu, otkriva Kurir.

Kako su mediji 1995. godine pisali, Nebojša Belivuk (34) 13. februara aktivirao je eksplozivnu napravu i ubio sebe, svoju suprugu Branku (31) i njenu majku Mirjanu Mladenović (55). U tom trenutku u stanu je bio i Nebojšin tast, kao i svastika, koji su bili povređeni, a u stanu su pored njih bili i tada devetogodišnji Veljko i još jedno dete. Oni su čudom preživeli razornu eksploziju, koja je demolirala čitav stan.

– Teška tragedija dogodila se u stanu porodice Belivuk, na 16. spratu zgrade. U eksploziji ručne bombe poginuli su Nebojša Belivuk, njegova supruga Branka i njena majka, dok su teško povređeni tast Ratko i svastika Dragana – pisale su novine pre 26 godina.

foto: Zorana JevtićIzbio i požar

Kako su naveli, pozivajući se na izvore iz istrage i komšije, strahovit prasak se začuo oko 19 sati.

– Pomislio sam da se otkačio lift. Istrčao sam iz stana i ugledao stravičan prizor. Vrata stana Belivuka bila su kompletno sa okvirom razvaljena. Iz njihovog stana kuljali su vatra i dim, čuli su se jauci i zapomaganje – ispričao je jedan komšija medijima.

Stanari ove zgrade i dan-danas se sećaju tragedije. Belivuk je i sam govorio o tome da je odrastao bez roditelja, i to na suđenju… Kad je bio optužen za napad iz 2016. na obezbeđenje Miloša Vazure. Tada je rekao da mu je čovek iz Vazurinog obezbeđenja opsovao mrtvu majku….

Kako smo ranije pisali, Veljko Belivuk je najpre bio navijač Rada, a potom je rešao u navijačku grupu Janjičari, koju je posle pogibije svog prijatelja Aleksandra Stankovića preuzeo i preimenovao u Principe. Navijačka grupa mu je služila kao paravan za vršenje različitih krivičnih dela, među kojima su i ona najmonstruoznija – otmice, mučenje, kasapljenje žrtava i ubistva.

S druge strane, naš izvor otkriva da je Marko Miljković Mare bez trunke ljudskosti mučio žrtve i na živo im vadio oči, odsecao uši, noseve, glave, te da je zbog toga dobio nadimak „mesar“…  

OPŠIRNIJE U DANAŠNJEM ŠTAMPANOM IZDANJU KURIRA.

foto: KurirU DANAŠNJEM ŠTAMPANOM IZDANJU KURIRA PROČITAJTE: 

POČELO JE

Masovna revakcinacija je ogroman korak ka kolektivnom imunitetu

DR JOVAN MARIĆ ZA KURIR

Dva puta sam PREVARIO SMRT i respirator!

DR BRANIMIR NESTOROVIĆ ZA KURIR

Nek mi uzmu licencu, tek onda ću moći da pričam šta hoću!

MONSTRUOZNI ZLOČIN VELJINE EKIPE

Goksija mučili pet dana, ODRUBILI MU GLAVU, pa sliku poslali njegovom šefu!

UHAPŠEN I ZATVORSKI ČUVAR

Pomagao Veljinom klanu, bio zadužen za oružje

MESAR! MILJKOVIĆ BIO KASAPIN BELIVUKOVOG KLANA

Mare važi za kreatora monstruoznih zločina!? OTAC GA UČIO DA PUCA U POKRETNU METU

EKSKLUZIVNO! OVDE JE VELJA NEVOLJA HTEO DA SE SAKRIJE PRE HAPŠENJA

Belivuk uhvaćen na putu do ŠTEK VIKENDICE na Rudniku

POSLE FILMA, SMRT GOSPODINA GOLUŽE PRVI PUT U POZORIŠTU

Neobičan koncept mladog reditelja, a Saša Torlaković igra Smokijevu ulogu

SRBIJA ZA DARU IZ JASENOVCA DALA 4,7 MILIONA EVRA!

Svaki cent je otišao tamo gde treba, nije mnogo para za ISTINU!

SLOBODAN TRKULJA NASTUPIO PRED MILIJARDU LJUDI U KINI

Osećao sam se kao da smo osvojili zlato za Srbiju na Olimpijskim igrama

MILOŠ BIKOVIĆ UMESTO BJELE NA ČELU GRUPACIJE ZA KINEMATOGRAFIJU

Glumac poručio: Moram da se oslonim na kolege i svoje iskustvo!

NE PROPUSTITE

DVA POKLONA U KURIRU: SASOMANGE OGLASNIK I POKLON IZNENAĐENJA: Mini heftalica, nastavak za masku za lice, ženske čarape, lupa…

Danas ćete uz Kurir dobiti poklon iznenađenja, samo izaberite onaj koji želite.

Tu su mini heftalica, nastavak za masku za lice, ženske čarape, lupa, paralica za šivenje, mini špil karata, loptica za pranje veša, istiskivač za pastu za zube.

U Sasomange oglasniku ćete naći odabrane oglase za kupovinu i prodaju stanova, kuća, placeva, garaža, automobila, telefona, televizora, miksera, muzičkih instrumenata, nameštaja… Bukvalno za bilo šta!

Sasomange je novi onlajn oglasnik, koji se sastoji od internet portala i aplikacija, dostupnih i za iOS i za Android platforme, a svake srede uz dnevne novine Kurir dobijate na poklon selekciju besplatnih malih oglasa. Celokupnu ponudu oglasa možete pronaći na Sasomange.rs, gde vas čeka preko 450.000 aktivnih oglasa u više od 90 kategorija i potkategorija.

Sasomange – jedno mesto na kom ima sve!

foto: AMGČitajte KURIR! 

Kurir

Autor: Ekipa Kurira

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare