Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Objasnila zbog čega je bila sa Đukanovićem u trenutku njegovog hapšenja

Zamenik javnog tužioca Milica Ljubičić rekla je da je danas dala izjavu policiji u svojstvu građanina i objasnila okolnosti pod kojima se zatekla u trenutku privođenja Miloša Đukanovića prošlog petka u Pančevu, podsećajući da to lice nije uhapšeno već privedeno na informativni razgovor nakon čega je pušteno.

– Izjavu sam dala i objasnila sve nadležnim institucijama, a ne u medijima, na okolnosti kako sam se zatekla u trenutku privođenja, a ne hapšenja lica, nakon čega sam doživela medijski linč – precizirala je Ljubičić.

Zbog toga je najavila da će, ako nadležni organi utvrde da nema nikakve veze sa tim događajem, upotrebiti sva pravna sredstva da povrati svoj ugled i ugled institucije u kojoj radi da se ovakve stvari, kako je istakla, ne bi ponovile nijednom njenom kolegi.

Pročitajte još...  PLATILA SAM DARKOV DUG OD 50.000, NE BIH VOLELA DA ZAVRŠI U ZATVORU! Zorica Marković oprostila Laziću ceh posle 4 godine!

Izjavu policiji u svojstvu građanina danas je dao i sekretar Državnog veća tužilaca Tomo Zorić sa kojim je Ljubičić bila u društvu u trenutku privođenja pomenutog Miloš Đukanović, a sa kojim su se našli kako bi Zorić od njega uzeo kiriju za stan koji njegova majka izdaje.

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

I on je rekao je Tanjugu da je to bio informativni razgovor tokom kojeg je policiji dostavio svu neophodnu dokumentaciju u vezi sa izdavanjem stana.

foto: Marina Lopičić- Dostavio sam ugovor o zakupu, dokaze o zakupnini i plaćenim računima, i odgovorio na sva pitanja – precizirao je Zorić.

On smatra da je dobro što će ova priča dobiti svoj epilog pred nadležnim državnim organima, policijom i tužilaštvom, umesto što se vodila preko medija, uz razne spekulacije.

Pročitajte još...  HAJDE DA SE PRAVIMO DA PUNI SU NAM DŽEPOVI! Košarkašice Srbije posle osvajanja Evrope đuskale uz OVAJ hit! VIDEO

(Kurir.rs/Tanjug)

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x