SVE SAM ŽIVO SAHRANIO, OCA, MAJKU, ĆERKU, BRATA! Milić Vukašinović bio je poročan i izgubio je mnogo, sada živi MIRNO kao trgovac

Muzičar Milić Vukašinović doživeo je veliku slavu i uspeh tokom života, međutim nisu ga izbegle ni loše situacije.  

foto: Zorana Jevtić

Bilo je dana kada je živeo i na rubu egzistencije. Izvukao se iz svih poroka, ali nažalost njegova ćerka nije uspela, nakon saznanja da je Maja preminula, Milić je za medije ispričao o svojoj borbi sa opijatima.

Ćerka muzičara Milića Vukašinovića pronađena je u beživotnom stanju u njegovom stanu, a on se s tom činjenicom i dalje ne miri.

Nakon što je u julu 2018. godine izgubio ćerku Maju, muzičar Milić Vukašinović otkrio je da je izgubio i bratanca i tada je na tviteru napisao:

– Učim prve akorde pokojnog sina od mog pokojnog brata. Sve sam živo sahranio, majku, oca, sestru, brata, sina od brata i rođenu ćerku, život ti jebem. Bog me valjda čuva za kraj – napisao je Milić uz fotografiju. 


Učim prve akorde pokojnog sina od mog pokojnog brata. Sve sam živo sahranio, majku, oca, sestru, brata, sina od brata i rođenu ćerku, život ti jebem. Bog me valjda čuva za kraj pic.twitter.com/uQ82Lp1FTb
— Milic Vukasinovic (@Militch) March 27, 2019

Sve je spomenuo osim prve supruge Vere, s kojom je dobio ćerku Maju Avdibegović. Milić je Veru, Majinu majku upoznao još za vreme srednje škole i posle samo dva dana zabavljanja kupio joj je verenički prsten. 1971. godine je otišao u London da bi se bavio muzikom, ali umesto toga, istovarao je kamione i prao suđe u „Hard rock kafeu“.

Pročitajte još...  Na ovaj način skinućete višak kilograma za manje od mesec dana, prirodnim putem!

Počeo je da konzumira kokain zavaravajući se da neće postati zavistan. Međutim, kada je uvideo da će zbog toga izgubiti Veru, ostao je samo na viskiju. 1978. godine su se venčali jer su im bili potrebni papiri. Brak je trajao 30 godina, ali uprkos ljubavi koju je osećao prema supruzi, Milić jednostavno nije mogao da joj bude veran. Zbog toga je utehu tražio u alkoholu.

Čuveni roker je u jednom trenutku zaista bio na rubu egzistencije kada je kako sam kaže propio milion i po evra u svom bludnom životu, a onda je sa svojom suprugom Suzanom rešio da pokrene biznis, odnosno prodaju kućne hemije:

“To je više Suzana radila sa robom po prodavnici, kućna hemija i takve stvari. Dizala je promete gazdama i nisu je cenili kako treba. Onda je meni i Suzani pukao film i rekli smo da ćemo ubuduće držati svoju radnju”, rekao je na otvaranju radnje Milić. 

foto: Luka ŠaracKurir.rs/S.M./Puls

BONUS VIDEO:

Kurir

Autor: Kurir

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Share via
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x