O ovim detaljima se ranije NIJE pričalo: Bivši dečko Jelene Đoković je takođe TENISER, posle nje je uplovio u vezu s našom POPULARNOM glumicom

 

Budući da su zajedno godinama, malo je poznato da Novak i Jelena Đoković zapravo nisu jedno drugom prvi emotivni partneri, a interesantno je da je Jelenin bivši dečko godinama kasnije uplovio u vezu s našom poznatom glumicom.

Najbolji teniser planete Novak Đoković i Jelena Đoković u braku su sedam godina, a zajedno su već 15, još od svojih tinejdžerskih dana. Međutim, kao i svi mladi, oni su se zaljubljivali i pre nego što su se upoznali i jedno u drugom pronašli ljubav za ceo život, a dok je Novak bio u vezi s Lidijom Popović, Jelena je bila s teniserom Ivanom Bjelicom Giletom.

 

Kako je pisao Story, budući da su bili vrlo mladi, ove veze nisu potrajale, a nakon raskida Novak i Jelena su započeli svoju ljubavnu bajku koja i dalje traje i koja je krunisana brakom i decom Stefanom i Tarom.

 

Pročitajte još...  Federer: Voleo bih da budem selektor

Međutim, interesantno je da Jelena nije jedina poznata lepotica koju je šarmirao Ivan Bjelica — on je pre izvesnog vremena bio u ljubavi s glumicom Hristinom Popović.

 

 

Međutim, 2018. godine mediji su javili da se par rastao, i to nakon što je Hristina obrisala sve zajedničke fotografije s Instagrama i istakla citat Žan-Lika Godara:

— Oduvek sam smatrao da će se muž i žena koji ne vole iste filmove na kraju razvesti.

Glumica je poručila i:

— Da bi jedan odnos opstao, važna su zajednička interesovanja, kao i vrednosti kojima se kroz život vodimo. Ali ja sam duduk po tom pitanju. Očigledno slabo kapiram sve na tu temu, prenosi Glosy.

Pročitajte još...  Nadal ne može da učestvuje na Olimpijskim igrama, ali sve će učiniti da se nađe u Parizu


Dečak u sredini danas je frontmen grupe: Slikao se s POZNATIM zvezdama, a slabo ko prepoznaje BUCKA s fotografije


Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!