O ovim detaljima se ranije NIJE pričalo: Bivši dečko Jelene Đoković je takođe TENISER, posle nje je uplovio u vezu s našom POPULARNOM glumicom

 

Budući da su zajedno godinama, malo je poznato da Novak i Jelena Đoković zapravo nisu jedno drugom prvi emotivni partneri, a interesantno je da je Jelenin bivši dečko godinama kasnije uplovio u vezu s našom poznatom glumicom.

Najbolji teniser planete Novak Đoković i Jelena Đoković u braku su sedam godina, a zajedno su već 15, još od svojih tinejdžerskih dana. Međutim, kao i svi mladi, oni su se zaljubljivali i pre nego što su se upoznali i jedno u drugom pronašli ljubav za ceo život, a dok je Novak bio u vezi s Lidijom Popović, Jelena je bila s teniserom Ivanom Bjelicom Giletom.

Kako je pisao Story, budući da su bili vrlo mladi, ove veze nisu potrajale, a nakon raskida Novak i Jelena su započeli svoju ljubavnu bajku koja i dalje traje i koja je krunisana brakom i decom Stefanom i Tarom.

Međutim, interesantno je da Jelena nije jedina poznata lepotica koju je šarmirao Ivan Bjelica — on je pre izvesnog vremena bio u ljubavi s glumicom Hristinom Popović.

Međutim, 2018. godine mediji su javili da se par rastao, i to nakon što je Hristina obrisala sve zajedničke fotografije s Instagrama i istakla citat Žan-Lika Godara:

Pročitajte još...  Mekinro pitao Novaka šta je naučio od Nadala, Đoković rekao ovo

— Oduvek sam smatrao da će se muž i žena koji ne vole iste filmove na kraju razvesti.

Glumica je poručila i:

— Da bi jedan odnos opstao, važna su zajednička interesovanja, kao i vrednosti kojima se kroz život vodimo. Ali ja sam duduk po tom pitanju. Očigledno slabo kapiram sve na tu temu, prenosi Glosy.


Nekada je ljubio ćerku Željka Šašića, a sada NAJLEPŠU SRPSKU manekenku: Ovo je devojka Nemanje Radonjića, prelepa Isiodora izgleda NESTVARNO DOBRO!


Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!