Novak Đoković je plakao samo zbog nje: Evo kako Marija Šarapova SADA IZGLEDA i šta joj se desilo nakon što je napustila TENIS



Marija Šarapova (34) prošle godine se povukla iz tenisa što je rasplakalo nenog dobrog prijatelja Novaka Đokovića a ona i svojim privatnim životom i dalje privlači pažnju javnosti.

Nekadašnja teniskera letos se pojavila u Dubrovniku gde je uživala s prijateljicom, dizajnerkom Sofijom Sančez de Betak, a sa njom nije stigao britanski biznismen Aleksandar Gilkes (42) s kojim se verila u decembru prošle godine.

Zbog „nezgodne“ široke haljine Mariju su tada zasuli pitanjima o trudnoći i počelo je da se šuška da skriva stomačić. Upravo je majčinstvo jedan od razloga zašto je i napustila tenis. 

-Svakom se u određenom trenutku života počnu događati druge stvari, za žene to uključuje i pitanje zasnivanja porodice. To je i velik razlog zašto se Serena na neko vreme sklonila s terena. Nisam nikad pomišljala da ću da igram tenis nakon što se porodim. Jednostavno, ne bih znala u isto vreme da igram i brinem o detetu. Mučilo bi me saznanje da moram da žrtvujem vreme namenjeno deci kako bih posvetila sate i sate radu na svom telu, svojoj snazi i igranju. To nisu okolnosti u kojima bih imala decu – ispričala je Marija Šarapova.

„Penzija“ je smirila Šarapovu, koja se bavila manekenstvom i šokirala fanove kada je padala na doping testovima za šta je krivila druge kad je konačno progovorila o tome. Uz sve to završila je i na sudu zbog prevara s nekretninama, a iznenadila je i priznanjem da je htela da promeni svoje prezime kako bi joj lakše išla promocija nenih slatkiša.

Pročitajte još...  Rafa Nadal probja dno na ATP listi

Osim što sada vodi svoju kompaniju sa slatkišima „Sugarpova“, ulaže i u biznise povezane sa zdravljem, ljepotom i sportom. Uložila je deo novca u poznati „velnes brend“ koji koriste mnoge poznate ličnosti na svetu, a najveći deo u jedan pokretni masažni uređaj koji naročito vole bogataši.

Svoju finansijsku moć krenula je potom da ulaže, zajedno sa gazdom Dalas Maveriksa, Markom Kjubanom, u firmu koja proizvodi tegove za ručne i nožne zglobove, koji se koriste tokom priprema sportista, ali i vežbi rekreativaca.

U tu priču sa Kjubanom, (koji neobično voli da daruje ljude oko sebe, pa je tako deo svog bogatstva poklonio igraču Dalasa koji je posle 11 godina napustio klub prošle nedelje, „Maša“ je uložila 900.000 dolara.

Pročitajte još...  Ljubitelji košarke se pobunili protiv Novaka Đokovića

Ipak, ističe da je sopstveni biznis – najvažnija stvar koja joj se u poslednje vreme desila.

Inače, njeno bogatstvo se trenutno procenjuje na 195 miliona dolara, a bivša teniserka je svojevremeno bila prema Forbsu najplaćenija sportistkinja  11 godina zaredom.

 


"Imao je veliko oštećenje mozga": Lečili su ga od pogrešne bolesti, a tek posle smrti su otkrili od čega je Robin Vilijams bolovao

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare