Oglasili se iz Partizana – Alo.rs





Klub iz Katalonije je poslao mejlove navijačima crno-belih koji su kupili karte za duel i saopštio im da iz bezbednosnih razloga mora da im poništi karte. Međutim, Barselona i Partizan su zvanično potvrdili da je rešenje pronađeno i da će pristalice beogradskog kluba moći da uđu u halu. 

BEZ PODRŠKE CRNO-BELIH Barselona otkazala karte navijačima Partizana

Barselona je na zvaničnom sajtu objavila saopštenje u kojem navodi da će morati da promeni karte navijačima crno-belih koji su kupili ulaznice za mesta koja nisu namenjena gostujućim navijačima. 

Ti navijači biće premešteni u deo hale namenjen gostujućim navijačima, a oni koji budu primećeni da podržavaju Partizan na mestima koja za to nisu namenjena, biće uz pomoć obezbeđenja, premešteni.

Pročitajte još...  Zek Ledej neće igrati protiv Olimpijakosa

-Barsa, u skladu sa zakonom o sportu, ne može i ne želi da ugrozi svoje članove i navijače. U konstantnoj smo komunikaciji sa KK Partizan i zahvaljujemo im se na razumevanju – stoji u saopštenju crveno-plavih.

Partizan je preko zvaničnog tviter profila komentarisao ovu odluku španskog tima.

-Predsednik Đoan Laporta je u ime Barselone ponovio stav njihovog kluba da će iz bezbednosnih razloga ulaz u dvoranu biti dozvoljen samo navijačima KK Partizan sa ulaznicama za sektor namenjen gostujućim navijačima.Ovakvu odluku, koja je donesena i saopštena danas, smatramo izuzetno nepoštenom prema navijačima koji su uredno kupili karte, platili put do Barselone i smeštaj.

Pročitajte još...  Poznate nove informacije o Zeku Ledeju

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare