Rukometaši Srbije pucaju od optimizma

Rukometaši Srbije završne pripreme za Evropsko prvenstvo u Mađarskoj i Slovačkoj odrađuju u Staroj Pazovi.

“Oseća se pozitivna trema tako da prvenstvo iščekujemo sa velikim nestrpljenjem. Spremamo se, počeli smo sa treninzima. Biće to dobro iskustvo za sve nas i prilika za dokazivanje za većinu ovde. Mislim da su sad očekivanja od nas veća nego ikada, bar od kad sam ja u reprezentaciji, ali polako, idemo korak po korak da ne stvaramo veliku tenziju sami sebi idemo polako, rekao je Vanja Ilić za sajt RSS.

HRVATI SE PRIBOJAVAJU SRBIJE! Kapiten “kockastih” iznenadio izjavom!

Izabranici Tonija Ðerone od 13. januara u Segedinu počinju nastup na EP, a u grupi C sastaće sa ekipama Ukrajine, Hrvatske i Francuske.

“Trenutno pristiska nema, trudimo se da da sve bude normalno, da nema pompeznih izjava da idemo na medalju. Naravno da bismo svi voleli što bolji rezultat, ali mislim da je nezahvalno pričati bilo šta u tom smislu i da treba da idemo utakmicu po utakmicu, spremamo se prvo za Ukrajinu, ne razmišljamo trenutno o Hrvatskoj i Francuskoj, razmišljamo samo o prvoj narednoj utakmici i tako treba da ostane do kraja”, kaže Ilić.

Pročitajte još...  Atletičar pogodio kladivom sudiju - Alo.rs

PEH ZA FRANCUSKU PRED SRBIJU! “Trikolori” bez važnog igrača na EP!

“Što se Ukrajine tiče, dosta sam pričao i sa saigračem Onufrienkom koji je sa mnom u Šartru – promenili su trenere, čini mi se dva puta u mesec dana i sastavi su se u tom periodu menjali dosta, pa mislim da ni oni sami ne znaju u kom će sastavu biti na takmičenju. Isto tako sam razgovarao sa selektorom Ðeronom, on je uveliko pripremio nekoliko utakmica Ukrajine koje je gledao, tako da mislim da u principu imamo dosta materijala spremno. Na neke druge okolnosti ne možemo da utičemo, kao što je to slučaj u reprezentaciji Francuske sa koronom. Bićemo primorani da se prilagodimo dan za dan i kao što sam već rekao, prvenstveno razmišljamo o Ukrajini i trudimo se da se pripremimo što bolje do same utakmice”, zaključio je Ilić.

Pročitajte još...  Jokićev saigrač u žestokom obračunu sa poznatim UFC borcem

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!