Sjajna akcija popularne kladionice, zauzmi svoje mesto! Vremenska prognoza za praznike? “Lavina džek potova” u AdmiralBet!

 

Nagradni fond tokom trajanja akcije u objektima poznate kladionice je 10 miliona dinara, počinje u ponedeljak 27.12, i trajaće sve do drugog dana 2022. godine, naredne nedelje.

Ljudi iz AdmiralBet su vam spremili vredne novčane nagrade, različite iznose u različitim terminima.

U ponedeljak 27.12. akcija traje od 16 do 23 časa, nagradni fond je milion dinara, a isti termin i isti iznos važe i u utorak.

Kako se približava nova godina, temperatura raste, a jasno je i da vam je potrebniji veći novac da u gala-stilu uđete u 2022. gosinu. Zbog toga u sredu, 29.12, takođe od 16 do 23.00, kladionica duplira iznos za džek potove na dva miliona dinara.

Pročitajte još...  Klub objavio tužne vesti, bio državni prvak, dve godine se borio sa opakom bolešću

Potrudite se da u sredu 30.12. budete u objektima AdmiralBet, od podneva kreće “lavina”, takozvani “specijal” je težak 3 miliona dinara, a kraj je u 23 časa, dakle punih 11 sati za nagradu!

Na dan dočeka, akcija počinje u podne, “zagrevanje” do 17 časova, posle možda punih džepova odete u najluđu noć.

Nema stajanja, i u AdmiralBetu su spremili “praznično ludilo” kao na engleskim fudbalskim terenima, prvog dana 2020. od podne do 17 časova, nagrada je milionska, kao i narednog, poslednjeg dana “lavine”, 2. januara od 16 do 23:00.

Ima dakle i za uvertiru, i za doček, i reprizu i treće poluvreme, pa navalite, da sa nagradom proslavite dolazak 2022. godine od koje svi očekujemo više nego od njene prethodnice.

Pročitajte još...  Poznati novinar se šalio na račun Mihaela Šumahera

Pozdrav i sve najbolje u 2022. godini!

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!