Lazić: Šahovski savez Kosova organizuje turnir u Preševu, evropska i svetska šahovska federacija da to ispitajuLazić za Kosovo onlajn kaže da je na Fejsbuku video najavu takmičenja i da se zainteresovao za to kada je video ko je organizator.

– Ja sam slučajno video, šahisti iz Surdulice kače rezultate, video sam da ima mnogo učesnika sa Kosova i iz Makedonije pa sam se zainteresovao da vidim ko je organizator. Nisam očekivao to što sam video, piše organizator klub iz Preševa a navodno Šahovska federacija Kosova, što je nenormalno. Mi ćemo sigirno od evropske i svetske organitacije tražiti da se to ispita – kaže Lazić.

Kako dodaje, najavu je podelio sa svojim pratiocima na toj društvenoj mreži, kako bi javnost videla šta se dešava.

Pročitajte još...  VSS brutalno spustio Zorana Milanovića

– To je običan turnir, nije ništa zvanično u smislu takmičarskog dela, već je lokalnog karaktera i okuplja takmičare iz okoline Surdulice kao i iz Severne Makedonije – naglasio je Lazić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 


Ostali sportovi

Predsednik Šahovskog saveza Srbije Dragan Lazić rekao je da Šahovski savez Kosova organizuje turnir u Preševu, i da će, iako u tome nema ničeg zvaničnog, od evropske i svetske federacije tražiti da se to ispita.

Vaterpolo
Ostali sportovi

Vaterpolisti Italije poslednji su učesnici četvrtfinala Svetskog prvenstva u Dohi, pošto su osmini finala pobedili SAD 13:12.

Vico
Formula 1
Ostali sportovi

Španac je odbio da produži ugovor sa svojim trenutnim timom.

Ivica Tucak
Ostali sportovi

Srbija i Hrvatska će se boriti za polufinale Svetskog prvenstva u vaterpolu

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare